Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

IKEA BREIDT SERVICEPAKKET UIT MET NIEUWE
VERZAMEL- EN TRANSPORTSERVICE

Amsterdam, 27 oktober 2011 - Geen auto tot je beschikking of weinig tijd? IKEA lanceert een nieuwe verzamel- en transportservice in alle woonwarenhuizen in Nederland. Voor een kleine vergoeding verzamelt IKEA binnen 48 uur de gewenste artikelen en wordt alles thuisbezorgd. De service is een aanvulling op het huidige uitgebreide pakket aan services van IKEA. Met de extra dienst wil IKEA het makkelijker maken voor klanten.

Of klanten nu financiering nodig hebben of hulp bij monteren, IKEA biedt een volledig pakket aan services. Met de verzamel- en transportservice komt daar nu een nieuwe dienst bij. "Met deze nieuwe service willen we het zo makkelijk mogelijk maken voor onze klanten. Of je nu geen vervoer hebt of gewoon geen tijd, wij halen de artikelen voor je uit het schap en bezorgen alles binnen slechts twee dagen thuis", vertelt Rene Korthals, Customer Relations Manager IKEA. "Uiteraard blijft cash & carry onze belangrijkste peiler en blijven onze prijzen laag. Maar daarbovenop willen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn indien zij daar behoefte aan hebben."

Morgen start een nieuwe reclamecampagne waarin de services van IKEA de hoofdrol spelen. De nieuwe commercial is bijgesloten.

Over IKEA
IKEA is in 1943 door Ingvar Kamprad als eenmanszaak in Zweden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een wereldonderneming. Op dit moment zijn er 328 IKEA woonwarenhuizen in 39 landen. IKEA biedt functionele en mooi ontworpen meubels en woonaccessoires tegen lage prijzen, zodat de meeste mensen ze kunnen betalen. IKEA maakt in de dagelijkse bedrijfsvoering gebruik van milieuvriendelijke mogelijkheden en ondersteunt op structurele basis initiatieven die goed zijn voor bijvoorbeeld kinderen en het milieu. In Nederland heeft IKEA 12 vestigingen: in Amersfoort, Amsterdam, Barendrecht, Breda, Delft, Duiven, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hengelo en Utrecht.

EINDE PERSBERICHT

Noot aan de redactie (