Expositie Nel Linssen verlengd tot 26 november, 2 extra rondleidingen


Veel belangstelling voor overzicht papieren sieraden

MOOK, 20111027 -- Aanleiding voor de expositie is het 30-jarig jubileum van Nel Linssen-Martens. In 1981 legde ze de basis voor haar sieraden van karton waarmee ze sinds 1986 de wereld veroverde. Momenteel verkopen galeries in diverse werelddelen haar werk. Naar aanleiding van dit jubileum keert Nel Linssen met een overzichtsexpositie terug naar haar geboorteplaats Mook. Gezien het succes van de tentoonstelling is deze verlengd tot 26 november.

Speciale editie
Aan de vooravond van de opening lanceerde Nel Linssen een nieuw object. Het kreeg de naam “Molen”, een verwijzing naar haar geboorteplaats Molenhoek en de Heumensche Molen, het Hotel-restaurant van haar ouders waar ze opgroeide. Het sieraad van 5,5 cm. doorsnee is te dragen als hanger en als broche. Elke uitvoering - ze zijn in diverse kleurstellingen leverbaar - bestaat uit 2 kleuren papier, met aan de binnenzijde vaak de kenmerkende Mookse heidepaarse kleur! Het object heeft alleen tijdens de looptijd van deze expositie de sterk gereduceerde prijs van 85 euro. De belangstelling voor deze speciale editie, vervaardigd in beperkte oplage, is groot.
Ook de bijzonder vormgegeven boekuitgave over Nel Linssens werk - voor deze expositie met aangepaste prijs van 18 euro – vindt veel aftrek.
 
Extra rondleidingen
Tijdens het Van Mourik Weekend in het Gemeentehuis van Mook (Raadhuisplein 6), 12 en 13 november a.s., vindt op beide dagen een rondleiding door de expositie plaats om 14 uur (entree 3,50 p.p.).





Ingezonden persbericht