Koninklijk bezoek lustrum Symposium Beursgenoten 27 oktober

Persbericht van Beursgenoten

Assen (14 oktober 2011) - Op vrijdag 28 oktober organiseert Geert Schaaij voor de vijfde keer het Beursgenoten Symposium. Het Beatrixtheater in Utrecht biedt die dag plaats aan tweeduizend leden van zijn beleggerscommunity en andere belangstellenden. De bezoekers krijgen tal van beleggingstips en adviezen van Geert Schaaij, directeur van Beursgenoten. Daarnaast laten oud-minister Onno Ruding (Financiën) en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Carlos de Bourbon de Parme hun licht schijnen op de economische actualiteit.

Prins Carlos: duurzaam ondernemen
De aanwezigheid van prins Carlos is opmerkelijk. Maar weinigen weten dat de oudste zoon van prinses Irene betrokken is geweest bij de invoering van de euro. Evenmin is veel bekend over zijn engagement voor duurzaam ondernemen.
De prins gaat tijdens het symposium op beide onderwerpen in. Zo beantwoordt hij de vraag of duurzaam ondernemen vooral goed is voor de ziel of ook bijdraagt aan een aantrekkelijk rendement? Daarnaast geeft hij zijn visie op de euro die momenteel zowel op de financiële markten als in de politieke arena onder vuur wordt genomen.

Onno Ruding: analyse banken
Onno Ruding gunt de zaal een blik achter de schermen van (voornamelijk Amerikaanse) banken. Vervolgens bespreekt hij de positie van de dollar en de stand van zaken in de wereldeconomie. De oud-minister is momenteel adviseur van de Amerikaanse Citibank, onderdeel van het financiële conglomeraat Citigroup.

Grote belangstelling
Het symposium is gratis toegankelijk voor abonnees van Beursgenoten. Zij krijgen een entreebewijs toegestuurd. Niet-leden kunnen zich eveneens aanmelden, maar daarbij is haast geboden. Al ruim duizend leden hebben aangegeven te komen.

Over Beursgenoten
Geert Schaaij is directeur van Beursgenoten (www.beursgenoten.nl), een beleggerscommunity met tips en adviezen over ontwikkelingen op de financiële markten. Hij won in 2007 de Gouden Stier, de Nederlandse vakonderscheiding voor beste beleggingsexpert. Vorig jaar kende het publiek hem de titel Beursidool toe.

Links:
http://www.beursgenoten.nl

Noot voor redacties


Beursgenoten



Razende Robot Reporter