Ingezonden persbericht


Login Consultants ontvangt 'Citrix XenDesktop Largest Deployment Netherlands' Award

Barcelona / Amsterdam, 27 oktober 2011 - Tijdens de tweede editie van het Europese Citrix Synergy event, is Login Consultants bekroond met de 'Citrix XenDesktop Largest Deployment Netherlands' award, voor zijn betrokkenheid bij de grootste virtuele desktop implementatie in Nederland.

Citrix kent Login Consultants de award toe, voor het werk als adviseur, architect van gevirtualiseerde IT-infrastructuren en implementatiepartner voor diverse grote klanten. De award richt zich vooral op Login Consultants' bijdrage in tal van grote VDI / XenDesktop-projecten, gecombineerd goed voor bijna 100.000 gebruikers.

Login Consultants, een van de toonaangevende Server Based Computing en VDI specialisten, wordt erkend voor zijn 'toewijding aan het stimuleren van innovatie en het bieden van cutting edge virtualisatie-technologieën.' Als Gold gecertificeerd Citrix Solution Advisor, wordt Login Consultants gezien als een van de top Citrix experts waar het gaat om virtualisatie-oplossingen.

Jeroen van de Kamp, Chief Technology Officer bij Login Consultants: "We zijn er trots op dat we deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen. We worden erkend voor ons vermogen om geavanceerde virtualisatie-technologieën te vertalen naar oplossingen voor onze klanten die naar gebruikersflexibiliteit en efficiency zoeken, in combinatie met beheersbare IT-infrastructuren. "

Andre Lodewijks, Channel Manager Benelux bij Citrix Systems: "Klanten eisen flexibele desktops, beschikbaar voor verschillende apparaten, eigendom van het bedrijf of meegebracht door gebruikers. Deze snel veranderende manier van zaken doen, kan worden ondersteund met de huidige innovaties op het gebied van virtualisatie-technologieën. Login Consultants toont aan dat het meer dan goed in staat is om deze technologieën te vertalen naar toegevoegde waarde voor de klant en om de strategie van Citrix voor flexibiliteit te realiseren ".

De prijs werd uitgereikt tijdens het Benelux-diner op de eerste avond van Citrix Synergy Barcelona, â¤<â¤<op 25 oktober.

Over Login Consultants

Login Consultants is een onafhankelijke internationale IT-dienstverlener gespecialiseerd in virtualisatie, migratie, desktop-deployment en applicatiedelivery. Wij zijn op dit gebied experts in de technologieën van Microsoft, Citrix en VMware. Login Consultants biedt consultancy gecombineerd met zelf ontwikkelde cutting edge software producten. Zo helpen wij onze klanten maximaal rendement te halen met traditionele en hosted desktops en met applicatie- en server-virtualisatie.

Login Consultants heeft een ervaren team van meer dan 120 consultants in Nederland, België en Duitsland. Onze consultants zijn geaccrediteerd door Microsoft, Citrix en VMware, en worden regelmatig gevraagd als spreker op nationale en internationale technische congressen. Onze consultants zijn actief op meerdere technische blogs en als expert betrokken bij diverse gedrukte en online IT-media.

************************************************** ********************************



Ingezonden persbericht