Ingezonden persbericht


Amstrongs nieuwe website en uitgebreide garanties

Armstrong heeft de toch al uitgebreide website verbeterd en nog beter toegankelijk gemaakt. Ook de garantiebepalingen zijn in verband met de verbeterde dienstverlening onder de loep genomen. Omdat Armstrong zeker is van de kwaliteit van zijn plafondsystemen, zijn bestaande garanties nu nog verder uitgebreid. Daarmee biedt Armstrong meer zekerheid dan ooit.

Informatieve, gebruiksvriendelijke website
De website van Armstrong heeft een vernieuwde vormgeving, waardoor deze nog toegankelijker is en gemakkelijker in het gebruik. De navigatie is aangepast en verder verbeterd, waardoor het een plezier is om de vele mogelijkheden te bekijken. Zo is het nu mogelijk om met een speciale functie (breadcrumbs) eenvoudig de weg terug te vinden naar eerder bekeken producten. Op productpagina's kunnen geĂŻnteresseerden met behulp van geavanceerde technologie vergaand inzoomen op de productinformatie, inclusief alle specificaties, technische gegevens en afbeeldingen.

Plafonds selecteren per marktsegment
Er zijn verschillende manieren om in het veelzijdige aanbod van Armstrong het juiste product te vinden. Via het menu 'Producten' op de home page kan het complete productgamma worden bekeken: van productmateriaal, vorm, marktsegment of akoestische oplossing.

In specifieke gevallen is het soms praktischer om gericht te zoeken. Daarom is het menu 'Inspiratie & Kennis' toegevoegd. Hier worden per marktsegment oplossingen, middels een flash presentatie, voor alle toepasselijke productseries gepresenteerd. Gebruikers kunnen op een interactieve manier dus de voor hun relevante plafondsystemen bekijken en beoordelen.

Levensduur garantie Sahara
Bij een investering in een systeemplafond zijn garanties voor de toekomst belangrijk. U wilt er immers zeker van zijn dat het gekozen plafond jarenlang aan de gestelde eisen blijft voldoen. Met deze levensduur garantie heeft u de zekerheid dat de productlijnen Sahara en Sabbia geen doorbuiging zullen vertonen als direct gevolg van productie- en/of materiaal gebreken. Deze unieke vorm van garantie gaat in op de dag van plaatsing en geldt zolang het product functioneel is in het gebouw. Vanzelfsprekend moet voor deze Armstrong-garanties wel zijn voldaan aan de installatievoorschriften en de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden die gelden op het moment van aankoop.

15 jaar garantie RV95% en TRULOK
De garantie voor Armstrong producten met een relatieve vochtbestendigheid tot 95% en hoger is uitgebreid tot maar liefst 15 jaar. De garantie houdt in dat gedurende 15 jaar RV95% producten geen doorbuiging zullen vertonen bij een relatieve luchtvochtigheid van 95% als direct gevolg van productie- en/of materiaalgebreken. Eenzelfde lange garantietermijn geldt voor het Armstrong TRULOK-ophangsysteem. Deze garantie houdt in dat het materiaal (TL, TLX en XL2) mechanisch bruikbaar blijft gedurende de genoemde periode. Alle genoemde garanties gelden vanaf de dag van montage van het product. Ook hierbij geldt vanzelfsprekend dat voor deze Armstrong-garanties wel moet zijn voldaan aan de installatievoorschriften en de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden die gelden op het moment van aankoop.

Over Armstrong
Armstrong Building Products is een toonaangevend producent van hoogwaardige akoestische oplossingen. De bedrijfsstrategie van Armstrong is gericht op duurzaamheid en innovatie. Het bedrijf houdt - van productie tot aan de installatie - rekening met de milieu-impact van de oplossingen en stuurt op een duurzaam evenwicht tussen de behoeften van mens en milieu. Innovatie is een sleutelwoord om die ambitie te realiseren: Armstrong investeert continu in research & development. Architecten, ontwerpers en montagebedrijven vinden in Armstrong een deskundige partner. Armstrong Building Products maakt deel uit van Armstrong World Industries en biedt een uitgebreid aanbod van systeemplafonds in mineraal, metaal en hout gecompleteerd met een breed assortiment ophangsystemen.




Ingezonden persbericht