opsporingsbericht - vermissing Gisèle BASUAMINA MAMPYA te Leuven

27/10/2011 17:17

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Leuven in samenwerking met Child Focus, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Leuven vragen te willen uitkijken naar een zwanger meisje van 17 dat sinds 8 oktober 2011 wordt vermist.

Die zaterdag bezocht de minderjarige Gisèle BASUAMINA MAMPYA, samen met een groep bewoners van het centrum Fedasil, de stad Leuven. Om 16u20 werd ze door haar medebewoonsters voor het laatst gezien aan de bushalte op het Martelarenplein in Leuven. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Gisèle heeft de Congolese nationaliteit maar verblijft aan de Haachtsesteenweg in Steenokkerzeel. Ze is ongeveer 1m60 en normaal gebouwd. Ze heeft zwart, halflang haar in kleine vlechten en ze heeft een opvallend putje in haar kin. Het vermiste meisje is 7 maanden zwanger.

Op het ogenblik van de verdwijning droeg ze een lange kaki kleurige jas, een zwarte pull met rolkraag en een blauwe jeansbroek met versieringen.

Hebt u meisje gezien of weet u waar ze verblijft, aarzel dan niet contact op te nemen met de speurders. Tips zijn welkom via 0800 30 30 0 óf via het nummer 116 000 van Child Focus.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel