E-mail update

Adobe Carousel nu beschikbaar in iTunes App Store en Mac App Store

Amsterdam, 27 oktober 2011 ­ Adobe heeft de onmiddellijke beschikbaarheid van Adobe Carousel in de iTunes App Store en Mac App Store bekendgemaakt. Adobe Carousel is de enige fotografie-app die consumenten toegang geeft tot hun volledige fotobibliotheek vanaf hun iPad, iPhone, iPod touch en vanuit Mac OS. Het is een eenvoudige manier om foto's te zoeken, aan te passen en te delen, zonder dat deze handmatig gesynchroniseerd hoeven te worden. Adobe Carousel bevat dezelfde fotobewerkingstechnologie als gebruikt in Adobe Photoshop Lightroom. Hierdoor kunnen gebruikers de meest optimale en consistente fotobewerkingsresultaten behalen, ongeacht het apparaat waarop zij werken.

Adobe Carousel is samengesteld uit een aantal client apps voor iPad, iPhone, iPod touch en Mac OS desktops. Ondersteuning voor Windows en Android wordt in de eerste helft van 2012 verwacht. In Adobe Carousel geïmporteerde fotobibliotheken zijn automatisch toegankelijk op ieder ondersteund apparaat, via Adobe Carousel's cloud-gebaseerde smart mesh-technologie. Wanneer een gebruiker geïmporteerde foto's op een apparaat aanpast, verwijdert of foto's toevoegt, update Carousel de fotobibliotheek automatisch op alle andere apparaten die zijn verbonden met het account. Gebruikers kunnen een ongelimiteerd aantal JPEG-bestanden importeren en Carousel op zoveel geschikte apparaten als gewenst installeren. Het installeren van Adobe Carousel is eenvoudig. Klanten hoeven de apps alleen maar te downloaden en een abonnement te kiezen op hun iPhone of iPad.

Gebruikers doorzoeken met de vertrouwde multi-touch-bewegingen prettig, interactief, snel en eenvoudig duizenden foto's. Bovendien biedt de nieuwe app gebruikers de mogelijkheid om foto's aan te passen op het gebied van belichting, bezwarting, hooglichting, witbalans, levendigheid, helderheid en contrast. De app bevat tevens een aantal 'Looks' waarmee gebruikers snel kunnen experimenteren met het uiterlijk van een foto.

Het delen van foto's is eenvoudig met Adobe Carousel. Gebruikers kunnen gratis 5 Carousels aanmaken en per Carousel tot 5 gebruikers, zoals vrienden en familie uitnodigen om mee te werken aan een gezamenlijk fotoalbum. Hierdoor kan iedereen met een voor Carousel geschikt apparaat nieuwe foto's toevoegen en aanpassen en favorieten aanwijzen. Gebruikers kunnen tevens foto's delen met anderen door deze direct te plaatsen op Facebook, Twitter en Tumblr of te versturen via e-mail.

Prijzen en beschikbaarheid
Adobe Carousel is per direct beschikbaar in de iTunes App Store en Mac App Store


* iTunes App Store: http://itunes.apple.com/nl/app/adobe-carousel/id455066445?ls=1&mt=8
* Mac App Store: http://itunes.apple.com/nl/app/adobe-carousel/id455068834?ls=1&mt=12

Adobe stelt tot en met 31 januari 2012 Carousel beschikbaar voor een speciale introductieprijs van 44,99 euro per jaar of 4,99 euro per maand. Iedereen die voor die prijs een abonnement afsluit, kan het abonnement met nog eens twee jaar verlengen voor dezelfde prijs. Wanneer het introductieaanbod sluit, zal Adobe Carousel 79,99 euro per jaar en 7,99 euro per maand gaan kosten. Door een abonnement af te sluiten, ontvangen gebruikers gratis automatische updates voor Adobe Carousel. Klanten ontvangen in eerste instantie een kennismakingsabonnement van 30 dagen en kunnen vervolgens kiezen om te verlengen met een maand- of een jaarabonnement.

Klanten kunnen de Adobe Carousel apps op zoveel apparaten installeren als zij willen, zonder extra kosten. Voor meer informatie, inclusief systeemvereisten, bezoek www.photoshop.com/carousel.