YouCtrlUs, de eerste comedy show over en via social media

Persbericht van MiER

30 oktober 20.00u YouCtrlUs

Alle mogelijkheden van internet, social media en improvisatiecabaret komen samen in een wereldprimeur, YouCtrlUs. De eerste keer dat een theatershow live wordt gestreamd terwijl de kijkers bepalen waar het over gaat.

YouCtrlUs is de een comedy show over Social Media, letterlijk dan. De show wordt namelijk live gespeeld voor publiek in de zaal en tegelijkertijd gestreamd op internet.
Via Facebook, Twitter, Skype, Flickr en vanuit de zaal kan iedereen zich met de inhoud bemoeien. Met posts, tweets en spontane uitroepen bepalen de kijkers de inhoud van de show.
Een geliefde thuis, internetnerds, cabaretliefhebbers en de rest van de wereld, kunnen meekijken via de internetstream, en misschien skypen we wel direct met hen. De kijkers leveren nieuwsberichten, orginele woorden, foto's, en filmpjes via de site en al deze zaken, gecombineerd met de input van het publiek worden door YouCtrlUs gelijk verwerkt tot flitsende cabaretscenes.

YouCtrlUS is een experiment van improvisatiecabaretduo MiER, in samenwerking met de beste cameramannen, muzikanten, internetontwerpers en techneuten van Nederland. Op en over de grens van wat technisch mogelijk is laten ze iets zien dat nog nooit vertoond is. Uiteindelijk proberen ze er natuurlijk ontzettend rijk en beroemd mee worden, maar voorlopig staat het plezier voorop.

Kaarten reserveren kan via het Isala Theater (www.isalatheater.nl) en iedereen die er niet live bij zijn kijkt gratis mee via www.YouCtrl.us. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*
*

Links:
http://www.youctrl.us



Razende Robot Reporter