Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-10-1011

Televisie
TROS TV SHOW
Uitzending zondag 30 oktober
Nederland 1 - 21.20 uur

JOHN DE MOL EN JOOP VAN DEN ENDE IN TROS TV SHOW

In de eerste TROS TV SHOW van dit seizoen de twee media iconen John de Mol en Joop van den Ende. Praktisch op hetzelfde moment beleefden zij eerder dit jaar hun grote Amerikaanse doorbraak. De Mol in Los Angeles met 'The Voice of America' en Van den Ende met zijn eerste Broadway-musicalhit 'Sister Act' . Zoals zij zelf zeggen: 'Twee Nederlandse straatjongens veroveren Amerika". Thuis bij Joop van den Ende vertellen ze Ivo Niehe over de verklaring van hun internationale succes, hun drijfveren en over hoe hun omgeving meeleeft.

Zo zegt De Mol het ongelooflijk aandoenlijk te vinden om mee te maken hoe betrokken zijn ouders zijn. En geeft Van den Ende aan nooit meer de armoede mee te willen maken die hij kent uit zijn jeugd.

De heren vertellen over hoe ze beiden bijna failliet waren, over de beslissing om samen zaken te doen en hun niet verminderde woede over de ondergang van 'TV 10' en 'Sport 7' . Tenslotte vertellen zij over hoe hun kinderen een geheel eigen weg hebben gevonden.

In de uitzending van de TROS TV SHOW komen verder belangrijke Amerikanen aan het woord. Met bijdragen van onder anderen Christina Aguilera, Linda de Mol en André van Duin.

Voor meer informatie: www.tros.nl/tvshow


Ingezonden persbericht