Slechts 7 dagen in Den Haag
Exclusief voor trouwe klanten: VROEGBOEKKORTING van 10 euro per persoon

Het Groot Kerstcircus Den Haag is dit jaar slechts één week te zien op het Malieveld met een beperkt aantal voorstellingen. Aan u - gewaardeerde trouwe klant - bieden wij tot 30 oktober de mogelijkheid om de beste plaatsen met de allerhoogste korting te bestellen: maar liefst 10 euro per persoon bespaart u door vandaag nog de beste plaatsen te boeken!

Dit aanbod geldt voor de beste rangen vanaf de 2e categorie. Dus zelfs de exclusieve VIP-plaatsen zijn voor u met korting bereikbaar. Zorg dat u er snel bij bent om op tijd verzekerd te zijn van deze beste plaatsen! Deze aanbieding geldt voor alle voorstellingen behalve de dagvoorstellingen tijdens de Kerstdagen, waarvoor u overigens ook nu al kaarten kunt kopen.

Klik hiernaast op de show van uw keuze. U wordt automatisch doorgelinkt naar een pagina waarop u direct uw plaatsen voor alle beschikbare voorstellingen kunt bestellen.

Geen Kerstcircus in Europa brengt zoveel gevarieerd topentertainment voor alle generaties: van 22 december tot en met 28 december. We halen daarvoor weer de mooiste circusacts uit de hele wereld naar Den Haag.
Tot dan!


Rafael: uniek talent combineert goochelkunst aan onnavolgbare humor

Al vele jaren staat hij op het verlanglijstje van het Groot Kerstcircus Den Haag: de allereerste Belg die in 2005 in Las Vegas de 'Golden Lion Award' mocht ontvangen van het illusionistenduo Siegfried & Roy. Omdat zijn internationale agenda bomvol zit, wilde het maar niet lukken. Tot nu! Exclusief presenteert het Groot Kerstcircus Den Haag de Belg Rafael voor het eerst in Nederland in een grote productie. Wij verwachten dat het publiek deze lachorkanen oogstende Vlaming met open armen zal ontvangen.


Na Hans Kazan, Sittah, Hans Klok, Scott & Muriel heeft nu ook Rafael de kans om zich in Den Haag aan het grote publiek te presenteren. Hij heeft er onvoorstelbaar veel zin. Zijn komisch illusionisme doen u schaterlachen én versteld staan!! Uniek!


Lachen en volop genieten op het Malieveld

Kinderen én volwassen moeten volop kunnen lachen en genieten in het Groot Kerstcircus Den Haag. Het doel van ons programma is dan ook voor elk wat wils te brengen door internationale circusartiesten van het hoogste niveau. En dit alles beleeft u met de hele familie in het grootste (verwarmde) tentkerstcircus van Europa.


Want laten we eerlijk zijn: echt circus hoort in een tent! In de komende kerstshows passeren onder anderen fantastische clowns, een dubbel (uniek!) rad des doods en magische illusies de revue. Russische trampolineacrobaten geven een sensationele nieuwe dimensie aan het begrip zwaartekracht. U staat versteld van deze topsporters die letterlijk tegen de wand opvliegen! Naast sensatie biedt het programma ook ruimte voor vertedering in een uniek dierennummer.


* Programmawijzigingen voorbehouden

Vanwege de aangepaste telecommunicatiewet is het versturen van ongevraagde commerciële e-mail aan bedrijven en personen niet langer toegestaan. Uiteraard willen wij u in de toekomst graag blijven informeren. Als u geen nieuwsbrieven van het circus meer wilt ontvangen, kunt u dat hier aan ons doorgeven.

Vroegboekkorting:


TIEN euro KORTING per persoon

De komende editie van het Groot Kerstcircus Den Haag wordt weer een spektakel van jewelste. Zorg dat u op tijd besteld, want:
* de beste plaatsen zijn gereserveerd voor onze trouwe klanten.
* de capaciteit is dit jaar zeer beperkt, het Groot Kerstcircus staat slechts één week in Den Haag!
* indien u reserveert voor 30 oktober, krijgt u een megakorting van 10 euro per persoon. U kunt per bestelling 10 kaarten reserveren, dus uw voordeel kan oplopen tot wel 100 euro!

De voorstellingen met * zijn met korting.

Klik op de show van uw keuze en u bestel vandaag nog de beste plaatsen. Onder het kopje 'klantkorting' vult u het gewenste aantal tickets (max 10) in en vervolgens het wachtwoord: rafael (geen puntjes). U kunt met dit wachtwoord uw kaarten ook telefonisch bestellen via 0900 300 12 50 (45 cpm).

Groot Kerstcircus Den Haag 2011:

Donderdag 22-12-2011 20.00 UITVERKOCHT

* Vrijdag 23-12-2011 16.00

* Vrijdag 23-12-2011 20.00

* Zaterdag 24-12-2011 12.00

* Zaterdag 24-12-2011 16.00

Zondag 25-12-2011 12.00

Zondag 25-12-2011 16.00

Maandag 26-12-2011 12.00

Maandag 26-12-2011 16.00

* Maandag 26-12-2011 20.00

* Dinsdag 27-12-2011 12.00

* Dinsdag 27-12-2011 16.00

* Dinsdag 27-12-2011 20.00

* Woensdag 28-12-2011 12.00

* Woensdag 28-12-2011 16.00


Doorsturen naar vrienden!

Dit geweldige aanbod gunt u al uw vrienden; stuur de mail vandaag nog door via de link.


NIEUW: Bepaal zelf waar u zit

Al jaren werkt ons circus samen met Ticket Service Nederland (www.ticketmaster.nl) voor de kaartverkoop. Deze partner staat in hoog aanzien door de betrouwbaarheid en het hoge serviceniveau. Haar beleid is erop gericht u zo efficiënt, veilig en snel als mogelijk te helpen bij het verkrijgen van toegangsbewijzen voor het evenement van uw keuze. Daarbij hanteert Ticketservice een stoelenplan dat ervoor zorgt dat u automatisch de best beschikbare plaatsen krijgt toegewezen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om online zelf de stoelen van uw keuze aan te klikken. Deze mogelijkheid vindt u automatisch als u via deze e-mailing een voorstelling van uw keuze aanklikt.


Goed om te weten:

* De show duurt circa tweeënhalf uur, inclusief een pauze van 25 minuten.
* Het tentencomplex is verwarmd, uw hebt een eigen genummerde stoel;
* U vindt onze EHBO-post in de foyertent, u kunt altijd ons circuspersoneel om hulp vragen;
* Een rolstoeltoilet is op het circusterrein aanwezig. Het circus vraagt voor de toiletvoorzieningen een kleine bijdrage.
* Onze zorgadviseur Raymond Been ondersteunt zorginstellingen graag. U kunt uw vraag aan hem stellen via info@evenementenadviseur.nl Indien nodig neemt hij persoonlijk contact met u op.




ingezonden persbericht