Ingezonden persbericht




Sky Radio geeft een jaar gratis leven weg!

Naarden, 7 oktober 2011 I Voor veel mensen zijn de vaste lasten in deze crisistijd een grote kostenpost. Reden voor Sky Radio om vanaf maandag 10 oktober a.s. een jaar lang gratis leven weg te geven! De hypotheek of huur, verzekeringen, tanken, boodschappen en zelfs kleding en vakantie: alles wordt een jaar lang door Sky Radio betaald! Maar het kan nog mooier, want het totaal aan rekeningen dat Sky voor de winnaar betaalt (zo'n ¤ 300.000,-), gaat ook naar Doe Een Wens.

Actie
Om kans te maken op een jaar gratis leven, hoeven luisteraars alleen een codewoord te sms'en. Deze codewoorden zijn elke dag te horen op Sky Radio. Meedoen kan van 10 t/m 30 oktober. Daarna zal in een finale de winnaar bekend worden gemaakt.

Doe Een Wens
Doe Een Wens vervult wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Sky helpt Doe Een Wens door het bedrag van Leef Een Jaar Gratis te verdubbelen. Het totaal aan rekeningen dat Sky Radio voor de winnaar gaat betalen, komt ook cash bij Doe Een Wens terecht, zodat nog meer kinderwensen kunnen worden vervuld.

Kick-Off
Om mensen alvast te laten voelen hoe het is om een jaar lang gratis te leven, werd afgelopen week in het centrum van Amsterdam een stunt georganiseerd. Na een verrassingsmoment met muziek, confetti, toeters en dansers werden de rekeningen van verschillende nietsvermoedende klanten door Sky Radio betaald.

Sky Radio
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met de 'No Repeat Workday', elke werkdag van 9 tot 5 nooit 2 keer dezelfde plaat. Zonder dj's, met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, diverse apps voor o.a. de iPhone en Android-toestellen, Canal Digitaal en Digitenne. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.




Ingezonden persbericht