Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HALLOWEEN PARTY
PRESENTED BY
ATTITUDE HOLLAND

ZONDAG 30 OKTOBER IN DE MELKWEG

Op zondag 30 oktober presenteert Attitude Holland een Halloween Party in de Amsterdamse Melkweg. En niet zo maar een Halloween Party, maar één met een uitgebreid programma met bands, dj's, burlesque acts, modeshows, fotoshoots, een Attitude Holland winkel en meer. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.attitudeholland.nl en Melkweg.

De Halloween Party van Attitude Holland op 30 oktober in de Melkweg heeft een bomvol programma: optredens van de bands Chainsaw, The Other en Violent Demise, een optreden van bandcontest winnaar Rockaoke, DJ Tom, burlesque acts van Natsumi Scarlett en Lilly Mae Lovett, modeshows, een stylingteam dat je ter plekke een make-over geeft, fotoshoots waar je als bezoeker aan mee kunt doen en natuurlijk een Attitude Holland winkel waar uitgebreid geshopt kan worden. Bezoekers kunnen maar beter hun best doen om er op en top Halloween uit te zien, want er vind tijdens deze Halloween Party ook een prijsuitreiking plaats voor het best geklede halloween koppel dat een geheel verzorgde 'scary' reis naar Londen wint. Inclusief toegang tot de London Dungeons en een Jack The Ripper Tour.

Organisator en online winkel Attitude Holland wil met dit evenement haar doelgroep ook offline ontmoeten. Attitude Holland organiseert om deze reden vaker evenementen. Zo is het bedrijf ook ieder jaar nauw betrokken bij het Utrechtse festival Summer Darkness. Eigenaar Rob van Berkel zegt hierover: "Omdat Attitude Holland van oorsprong een internetwinkel is, zijn we automatisch erg actief online. Met onze eigen websites en online communities, maar we werken ook graag samen met andere bedrijven binnen de scene. Zo zetten we regelmatig kaarten winacties op met diverse podia en werken we intensief mee aan Summer Darkness. Online dingen doen is erg leuk, maar Attitude is een warm bedrijf dat vooral ook graag in 'real life' in contact staat met de mensen die interesse hebben in ons en met de scene. We vinden het daarom ook heel leuk om evenementen te organiseren waarbij we geïnteresseerden ook in levende lijve kunnen ontmoeten en waardoor we ook op deze manier deel uit kunnen maken van de scene.'

Halloween Party
Zondag 30 oktober, Melkweg, Oude Zaal
zaal open: 14.30 u / aanvang 15.00 u
tickets à ¤ 15,00 + lidm. zijn verkrijgbaar via www.attitudeholland.nl en www.melkweg.nl



Ingezonden persbericht