Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 13.00 uur

Utrecht, 30-10-2011

Dronken snorfietser aangehouden
WIJK BIJ DUURSTEDE Zondag 30 oktober zagen agenten tegen 02.00 uur een fietser en snorfietser zonder licht rijden op de Steenstraat. De fietser deed zijn licht aan en reed weg, maar de snorfietser, een 29-jarige man uit Wijk bij Duurstede, reed zonder licht door toen agenten hem vroegen te stoppen. De agenten konden hem uiteindelijk toch staande houden en de man bleek gedronken te hebben. Op het politiebureau blies hij 780 ug/l. Hij had bovendien geen rijbewijs. De man kreeg proces-verbaal.

Aanrijding
VEENENDAAL Zaterdag 29 oktober vond een kop-staart aanrijding plaats op de Rondweg-west. De voorste auto stond voor het verkeerslicht te wachten, waarop de achterste auto op hem inreed. De 46-jarige Tielse bestuurder van de voorste auto is met nekklachten uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis gebracht.

Steekpartij
VEENENDAAL Zaterdag 29 oktober kreeg de politie rond 19.15 uur een melding over een vechtpartij op de Veenslag. Toen agenten daar kwamen, bleek één van de twee partijen vertrokken te zijn. Toen de agenten wilden vertrekken, zagen zij een andere vechtpartij, waarbij één van de betrokkenen een groot mes had. Eén agent trok zijn vuurwapen, waarop de 39-jarige verdachte uit Opheusden het mes liet vallen. Hij is geboeid meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer, een 27-jarige Veenendaler, bloedde en is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.