Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Medewerker tankstation overvallen

Bussum, 30-10-2011 o Dader gaat er met geld vandoor in de richting van Franse Kamweg/'s Gravelandseweg. Getuigen gezocht.

Een medewerker van het tankstation aan de Franse Kampweg in Bussum was zaterdag 30 oktober rond 18.30 uur aan het werk toen een man het tankstation binnen kwam lopen. De man droeg een pet en een sjaal voor zijn gezicht en zei tegen de medewerker dat hij geld wilde hebben. Dit bleef de man herhalen totdat de medewerker hem een geldbedrag meegaf. Met de buit vluchtte de man in de richting van de Franse Kampweg/s Gravelandseweg. Het tankstation was gewoon geopend tijdens het incident, er waren op het moment van het incident geen klanten aanwezig. In de omgeving is er door de politie onderzoek verricht, de man is nog niet aangetroffen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Signalement:

Man tussen de 25 en 50 jaar oud. Hij is rond de 1.75 meter lang en droeg een blauwe spijkerbroek, donkere bovenkleding, een donkere pet en sjaal en handschoenen. Hij sprak Nederlands zonder accent.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.