Bond van Nederlandse Architecten

Maandag, 31 oktober 2011

Kun jij succesvol samenwerken? Kom naar de BNA Jonge Architectendag

Alleen ga je sneller, samen kom je verder,' aldus BNA-voorzitter Willem Hein Schenk in het laatste BNA Blad. De Jonge Architectendag (JA Dag) 2011 staat in het teken van samenwerken. Steeds weer blijkt dat cruciaal voor succesvolle projecten. De JA Dag vindt plaats op 5 november 2011 in het Schieblock in Rotterdam.

Op het programma staan presentaties en workshops van ervaringsdeskundigen. Wat moet je eigenlijk kunnen om succesvol samen te werken? Welke vormen van samenwerken zijn er? Hoe zet je BIM in voor succesvolle samenwerkingen? Leidt samenwerking met wetenschappers tot innovatie? Hoe presenteer je jezelf aan een opdrachtgever? Hoe selecteert een opdrachtgever eigenlijk een architect? De portfoliobesprekingen, een succesnummer van vorig jaar, staan ook weer op het programma.

BNA Architectenweb Dragon's den
Samen met mediapartner Architectenweb organiseert de BNA tijdens de JA Dag 2011 een `Dragon's den', waarin jonge architecten hun beste idee voor een samenwerking, co-productie of co-creatie kunnen presenteren. De jury, bestaande uit Fred Schoorl (juryvoorzitter, directeur BNA), Michiel van Raaij (hoofdredacteur Architectenweb) en Marijn Schenk (NEXT Architects), beslist wie er aan het einde van de dag met EUR
1.000 naar huis gaat.

De BNA JA Dag is bedoeld om beginnende architecten (bij een bureau of als ondernemer) en masterstudenten architectuur te inspireren en hulp te bieden bij de start van hun loopbaan. Lees meer op www.bna.nl/jadag.