Ingezonden persbericht


Persaankondiging
Amsterdam, 2 november 2011

Sneak Preview: kloppend hart van de museumnacht
Museumnacht in NEMO!

Op zaterdagavond 5 november is NEMO het kloppend hart van de Museumnacht. Op het dak van het museum staat het grootste hart ter wereld. Bezoekers kunnen tijdens deze avond het mega hart aansturen met hun eigen hartslag! In samenwerking met de Hartstichting biedt NEMO een gevarieerd programma in het thema van het hart en de liefde:

Geniet van een dubbele bypass burger of een detox-pasta in het museumrestaurant RENZO voor vijf euro, ontleed een hart of maak een live echo van je eigen hart, trouw voor 1 nacht op het dak van NEMO, probeer het knuffelhormoon oxynosine; luister naar hartonderzoekers, test je levensreddende vaardigheden tijdens een reanimatie try out en dans mee met de Matjesdisco tot 2 uur!

Voor meer informatie: www.e-NEMO.nl.

Over Science Center NEMO
NEMO is het grootste science center van Nederland met vijf etages vol interactie op het gebied van wetenschap en technologie. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00-17.00 uur. Locatie: Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam (bovenop de IJ-tunnel op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station). www.e-NEMO.nl. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop: www.n8.nl/2011/tickets

-Einde persbericht-
**NOOT voor de REDACTIE (