Nationale koffietest voor bedrijven

Persbericht van Fortune Hot drinks B.V.

Zoetermeer - Koffie voor de automaat is verkrijgbaar in verschillende varianten. De nieuwe trend voor bedrijven is om over te stappen naar bonenkoffie. Het idee is dat je hiermee meer kwaliteit en smaak biedt aan je bezoekers en personeel. Dat er ook uitstekende koffiemelanges in vriesdroogkwaliteit verkrijgbaar zijn, is nog niet algemeen bekend. Daar wil koffiespecialist Fortune verandering in brengen. Met de gratis koffie actie kunnen bedrijven gratis verschillende melanges vriesdroogkoffie gaan uittesten.

Vriesdroogautomaten zijn uitermate geschikt voor bedrijven waar veel koffie wordt gedronken of kleine bedrijven, waar weinig tijd is voor het zetten van koffie en schoonmaken van de apparatuur. Vriesdroogkoffie is snel en schoon. Er is geen koffieprut om weg te gooien. Bovendien zijn de automaten minder storingsgevoelig. Bij bonenautomaten heb je meer last van slijtage, omdat het apparaat voor iedere consumptie de bonen apart maalt.
Dat vriesdroog (instant) koffie minder lekker is dan bonenkoffie of freshbrewkoffie, is allang achterhaald. Fortune is specialist in vriesdroogkoffie en heeft 9 verschillende koffiemelanges in haar assortiment. Met één druk op de knop maak je binnen een paar seconden een geweldige cappuccino of latte macchiato met een stevige schuimlaag.

"Het wordt tijd dat bedrijven, die nog geen vriesdroogkoffie hebben, zelf kunnen ervaren hoe goed deze koffie is", aldus Gert Breman, commercieel directeur van Fortune. "Wij zijn overtuigd van de hoogwaardige kwaliteit van dit product en organiseren daarom een Nationale koffietest.
We geven 5000 kopjes koffie gratis weg aan elk bedrijf dat een Passio M aanschaft. Zo kan de klant verschillende koffiemelanges uittesten. Uiteraard horen we graag welke melanges ze hebben uitgeprobeerd en welke als beste wordt ervaren".

Wil je als bedrijf meedoen aan deze Nationale koffietest? Ga dan naar www.gratiskoffie.nl .

*

Links:
http://www.gratiskoffie.nl



Razende Robot Reporter