Gemeente Twenterand


Twenterand stimuleert woningisolatie en duurzame maatregelen met aantrekkelijke lening

energeibesparen

Particuliere huiseigenaren in Twenterand kunnen sinds 7 oktober 2011 gebruik maken van een duurzaamheidslening voor het financieren van energiebesparende en duurzame maatregelen voor hun eigen woning.

Hierbij kan minimaal EUR 2.500 en maximaal EUR 15.000 worden geleend tegen een korting van 3% op het gebruikelijke rentepercentage. Dat betekent een zeer aantrekkelijke rente!
Op een informatieavond op 30 november 2011 om 19:30 uur wordt deze duurzaamheidslening toegelicht. Ook hoort u op welke wijze u uw huis energiezuiniger kunt maken.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in de raadszaal van het gemeentehuis in Vriezenveen, aanvang 19.30 tot ongeveer 21.30 uur. Alle huiseigenaren van Twenterand die hun eigen huis energiezuinig willen maken zijn welkom!

Meer informatie over de informatieavond, de duurzaamheidslening en de voordelen van de verschillende soorten isolatiemateriaal is te vinden op de website www.twenterand.nl/energiebesparen. U kunt zich via deze website aanmelden voor een informatieavond, een maatwerkadvies en voor het aanvragen van de lening.