Veilig Verkeer Nederland


Gratis Victor Veilig voor verkeersouders

dinsdag, 15 november 2011

Afbeelding van Victor Veilig Alle verkeersouders van VVN maken tot 8 december kans op een Victor Veilig voor hun school. Dit is te danken aan een actie van de ANWB, die de waarschuwingspoppen aan VVN ter beschikking stelt.

Om hoeveel Victor Veiligs het gaat, moet nog blijken. Het aantal is gekoppeld aan de de jaarlijkse omruilactie van de ledenpassen van de ANWB, die deze maand van start gaat. In totaal krijgen vier miljoen leden een nieuwe pas. Voor iedere honderd ingeleverde ledenpassen krijgt VVN van de ANWB één Victor Veilig voor verkeersouders.

Hoe doe ik mee?

Verkeerouders kunnen in het bezit komen van een waarschuwingspop door aan te geven waarom juist hun school één of meerdere Victor Veiligs kan gebruiken. Meedoen kan tot 8 december 2011 door te mailen naar victorveilig@vvn.nl onder vermelding van uw naam, de naam van de school en de reden van deelname.

Lever ook uw pas in!

Bent u zelf lid van de ANWB vergeet dan niet om uw ledenpas in te leveren bij de ANWB-winkel. U krijgt dan in ieder geval een gratis setje fietsverlichting. En voor verkeersouders: vraag ook uw familie, vrienden en bekenden om hun pas in te leveren. Daarmee wordt de kans op een Victor Veilig voor uw school een stuk groter.