‘Geven loont’ succesvol in Twente


BNI “Het Twentse Ros” gaat 17 november officieel van start

Almelo, 20111111 -- Het ondernemersnetwerk BNI “Het Twentse Ros” gaat op 17 november om 6.45 uur officieel van start in Preston Palace in Almelo. Met de BNI-methode doen meer dan 250 vroege vogels zaken met de filosofie ‘geven loont’. Tijdens de lancering geven Onno de Roo, BNI Coach & trainer en Marthijn Ekkelboom, Regio Directeur BNI Oost Nederland uitleg over de BNI-methode voor succesvol zaken doen.

Marthijn Ekkelboom: ‘Ondernemers krijgen een kijkje in de keuken van BNI “Het Twentse Ros” en maken op anders-dan-andere-wijze kennis met andere ondernemers uit de regio’. De presentatie duurt tot 09.00 uur en daarna kunnen de ondernemers vrij met elkaar netwerken.

‘Meer business, groter netwerk en persoonlijke groei’

Wekelijks nemen ongeveer 35 ondernemers deel aan de, in de regio inmiddels bekende, ‘ontbijtsessies’. Eén van de ondernemers die hier wekelijks aan deelneemt is Gerben Lievers van Team Nijhuis: ‘BNI betekent voor mij als ondernemer drie dingen: meer business, groter netwerk en persoonlijke groei! En dankzij de ontbijtsessies staat Team Nijhuis ook constant in de schijnwerpers.’ Het team van BNI “Het Twentse Ros” verwacht bij de lancering in Preston Palace een record aantal bezoekers van 250 of meer.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich voor 12 euro per persoon aanmelden bij Thijs Wansink, voorzitter van BNI “Het Twentse Ros”, via info@wansink-partner.nl voor een gezellige en lonende ochtend inclusief ontbijt. Het team raadt ondernemers aan een ruime hoeveelheid visitekaartjes mee te nemen.

Wereldwijde omzet van 2,8 miljard dankzij BNI

Wereldwijd ontbijten er wekelijks 145.000 BNI-leden in meer dan 5.800 chapters. Primair doel: zakelijke aanbevelingen genereren. In een chapter zitten ondernemers uit verschillende branches. In Nederland zijn er ruim 100 chapters met ruim 2600 leden. Vorig jaar wisselden BNI-leden 5,9 miljoen aanbevelingen uit, wat voor de leden leidde tot een omzet van meer dan 2,8 miljard.