Gemeente Cromstrijen


Mantelzorgsalon op 29 november 2011

(09-11-2011)

De Mantelzorgsalon is een activiteit van verschillende zorgorganisaties in de Hoeksche Waard en wordt financieel mogelijk gemaakt door de verschillende gemeenten in de Hoeksche Waard.

Een Mantelzorgsalon is een plek waar mantelzorgers voorlichtingsbijeenkomsten kunnen bijwonen, vragen kunnen stellen, elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Ook worden tijdens de Mantelzorgsalon diverse ontspanningsactiviteiten georganiseerd voor mantelzorgers.

Wanneer?
Datum: dinsdag 29 november 2011
Tijd: 14.00 tot 16.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur) Locatie: Zorgcentrum De Hoge Weide, Grote Weel 1 in Strijen Thema: De mantelzorger centraal
Activiteit: Een ontspannen middag met elkaar, waarbij ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Er is een hapje en drankje aanwezig en voor ieder die dit wil een verrassende activiteit.

Wat is een mantelzorger?
Mantelzorgers staan klaar voor een ander, het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Mantelzorgers zijn onmisbaar voor onze samenleving. Mantelzorgers zorgen langdurig en intensief voor een chronisch zieke, gehandicapte- of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis. Mantelzorgers zijn geen beroepsmatige zorgverleners, maar geven zorg omdat zij een persoonlijke band hebben met degene voor wie zij zorgen.

Kom gerust eens kijken
U bent van harte welkom, de toegang is gratis. Het is prettig als u zich van te voren aanmeldt. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u bellen naar (0900) 2020672 (lokaal tarief) of een e-mail sturen naar ellen.vanvliet@meezhe.nl.