Gemeente Heeze-Leende


Informatiebijeenkomst start bouw Merlebos op 29 november

Afgelopen september heeft de gemeente Heeze-Leende aan woningcorporatie Wooninc. de omgevingsvergunning voor de nieuwbouw van basisschool Merlebos in Heeze verleend. Inmiddels is deze vergunning onherroepelijk en start de bouw van Educatief Centrum De Nieuwe Hoeven fase 2 op 1 december a.s.

Presentatie start bouw Merlebos

Voorafgaand aan de start van de bouw willen Wooninc. en de gemeente Heeze-Leende belangstellenden op dinsdag 29 november a.s. van 19.30 uur tot 21.00 uur informeren over de geplande bouwwerkzaamheden. Denk hierbij aan onder andere gewijzigde verkeersstromen en bouwtransport(en), de veiligheid in de buurt en inrichting van het parkeerterrein bij de Pompenmaker en park de Groene Spinner. Deze informatiebijeenkomst vindt plaats in basisschool de Merlebos.

Mogelijke bouwoverlast

De nieuwbouw kan tot de verwachte oplevering in december 2012 overlast veroorzaken in de buurt. De aannemer, Moeskops bouwbedrijf, start op 1 december al met de voorbereidende werkzaamheden, zoals het plaatsen van de bouwhekken en het verwijderen en verplaatsen van de speeltoestellen en de fietsenstalling. De aannemer probeert de overlast tot een minimum te beperken.

Tijdens de bouw is mevrouw Thijs namens de aannemer het aanspreekpunt. Zij is bereikbaar via tel. (0479) 55 15 51.

Meer lezen over nieuwbouw Merlebos?

Op www.heeze-leende.nl vindt u onder Projecten>Educatief Centrum De Nieuwe Hoeven meer informatie en tekeningen over de nieuwbouw van basisschool Merlebos.

Voor vragen over de nieuwbouw kunt u contact opnemen met Ron Lavrijsen van de gemeente Heeze-Leende via tel. (040) 22 41 405 of e-mail r.lavrijsen@heeze-leende.nl.