Kamer van Koophandel

Wegwijs in de regeljungle

donderdag 24 november 2011

Voor ondernemers die in korte tijd willen weten welke wetten en regels er in 2012 veranderen organiseert de Kamer van Koophandel op 29 november de Wet-en-Regeldag. Van 15.30 tot 21.00 uur worden in Hotel De Cantharel in Apeldoorn alle belangrijke wijzigingen helder op een rij gezet.

Deelnemers worden niet alleen in sneltreinvaart meegenomen door de regeljungle, maar krijgen tijdens een aantal presentaties de gelegenheid om zich gedetailleerder te laten informeren. Zo zijn er aparte presentaties over fiscale wijzigingen voor directeur-groot-aandeelhouders en voor ondernemers met een eenmanszaak of een VOF. Andere presentaties gaan over aansprakelijkheid voor Zzp'ers en de juridische haken en ogen bij het online zakendoen met consumenten.

Rondetafelgesprekken
Nieuw dit jaar zijn de rondetafelgesprekken: aan tien verschillende thematafels kunnen deelnemers bij experts aanschuiven om tijdens een broodmaaltijd meer te weten te komen over o.a. arbeids- en ontslagrecht, pensioen, E-facturering en nog veel meer. Tijdens een borrel kunnen de ondernemers tenslotte volop ervaringen uitwisselen, netwerken en met de aanwezige specialisten informeel in gesprek gaan. Meer informatie en aanmelding: www.kvk.nl/wetenregeldagoost

Bron: KvK