Gemeente Den Haag

HYS The Hague tegen Eindhoven in play-off

oor de overwinningen afgelopen weekeinde op het Belgische Herentals (5-3) en in Eindhoven op Kemphanen (4-7) eindigde HYS The Hague als eerste in de reguliere bekercompetitie.

Dat betekent dat de Hagenaars in de play-offs het thuisvoordeel hebben. Die play-offs beginnen al dinsdag 29 november met een thuiswedstrijd tegen Eindhoven Kemphanen, dat op de vierde plaats eindigde. De andere halve finale gaat tussen Ruijters Eaters Geleen en Destil Trappers Tilburg.

De play-offs (een best-of-three) worden op een doordeweekse dag gespeeld. De eerste wedstrijd dus dinsdag in Den Haag en volgende week in Eindhoven. Indien er een derde wedstrijd nodig is, wordt deze de week erop in Den Haag gespeeld.

HYS The Hague met moeite langs Herentals

HYS The Hague had vrijdagavond 25 november de grootste moeite om van het Belgische Herentals te winnen. Uiteindelijk werd het via de periodestanden 2-1, 1-2 en 2-0, 5-3 voor HYS. Voor de Hagenaars scoorden Marcel Bruinsma, Tony Demelinne, Aleksandr Selivanov (2) en Tj Caig.

HYS The Hague verslaat Eindhoven Kemphanen

HYS The Hague won zaterdag 26 november in de bekercompetitie met 7-4 van Eindhoven Kemphanen. In Eindhoven scoorden Tj Caig (3), Tony Demelinne, Jan Jaap Natte, Marcel Bruinsma en Marco Postma.

Vrijdag start de strijd om de landstitel, ook wel de North Sea Cup. HYS The Hague ontvangt dan Friesland Flyers. Aanvang: 20.00 uur.

Kijk voor het volledige programma van alle wedstrijden op de website www.hysthehague.com

HYS The Hague tegen Herenthals op 25 november. Foto: Patrick Dolkens. HYS The Hague tegen Herenthals op 25 november. Foto: Patrick Dolkens.