Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 09.45 uur

Utrecht, 29-11-2011

Deur vernield

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG- Op dinsdag werd een deur volledig vernield door mogelijk vuurwerk.

Omstreeks 00.50 uur kreeg de politie de melding dat een hard knal was gehoord bij een woning aan de Kerkstraat. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen bij de woning een compleet vernielde deur aan. De bewoner keek na de knal naar buiten en zag twee personen hard wegrennen. Beide personen zijn vervolgens op een rode bromfiets gestapt en weggereden in de richting van de Koningin Wilhelminastraat. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844, district Eemland noord.

Bromfiets en fiets botsen

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op maandagmiddag botsten een fietser en een snorfietsster. De snorfietsster raakte gewond.

Omstreeks 14.00 uur reed een 45-jarige snorfietsster over de Amersfoortseweg. Uit tegenovergestelde richting kwam een 13-jarige fietser uit Bunschoten. De twee botsten frontaal. De snorfietsster raakte gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Gewond bij aanrijding

SOEST- Op maandagochtend raakte een fietser gewond bij een aanrijding.

Omstreeks 10.20 uur reed een 81-jarige man op een fiets over de Koningsweg. De man uit Soest werd aangereden door een 22-jarige automobilist uit Utrecht. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De man werd met een forse bloedende hoofdwond vervoerd naar het ziekenhuis.