BOVAG

Klassiekerspecialist nu makkelijk te vinden op bovag.nl

29 november 2011

Eigenaren van een gekoesterde klassieker willen ook op het gebied van onderhoud het beste voor hun auto. Een groot aantal bij BOVAG aangesloten autobedrijven is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie of zelfs restauratie van klassiekers en youngtimers. Die bedrijven zijn vanaf nu eenvoudig te vinden op www.bovag.nl/klassiekers, zodat ook de liefhebber van een klassieker nu kan kiezen voor de zekerheid van een BOVAG-bedrijf.

Meer dan ooit staan klassieke auto's in het middelpunt van de belangstelling. Van de acht miljoen personenauto's in Nederland zijn er zo'n 240.000 vijfentwintig jaar of ouder. Klassieke auto's vragen om een specialistische aanpak op het gebied van onderhoud en reparatie. Autotechniek is immers constant in ontwikkeling, waardoor de auto van nu technisch heel anders in elkaar zit dan de auto van pakweg dertig jaar geleden. Reparatie van zo'n oude auto vraagt dan ook om een deskundige autotechnicus en speciaal gereedschap.

Een groot aantal bij BOVAG aangesloten autobedrijven is prima in staat om onderhoud, reparatie en in sommige gevallen zelfs restauratie van klassieke auto's uit te voeren. Ook youngtimers zijn in veel BOVAG-garages van harte welkom. Diverse autobedrijven zijn zelfs gespecialiseerd in een bepaald merk, type of soort klassieke auto. Of leveren zeldzame onderdelen. Op www.bovag.nl/klassiekers is een handige zoekfunctie opgenomen om het dichtstbijzijnde BOVAG-autobedrijf te vinden waar klassiekers welkom zijn.

U kunt hier een HR-afbeelding downloaden.

* download BOVAG_Klassiekers.jpg