Cosmox start verkoop Speelgoed

Persbericht van ECI Holding BV

Persbericht
Vianen, 29 november 2011

Cosmox breidt haar online assortiment uit met speelgoed Cosmox breidt - om tegemoet te komen aan de fors stijgende vraag - haar assortiment uit met de Top 100 speelgoed. Daarmee biedt de online winkel nu de bestsellers van populaire topmerken als Lego, Playmobil, Hello Kitty en Fisher Price.
Odette Hekman sr webmarketeer bij Cosmox: "Binnen de omzet van speelgoed vindt een duidelijke verschuiving plaats van retail naar online aanbieders. Dankzij ons goed georganiseerde logistieke systeem kunnen wij een ruim assortiment aan speelgoed aanbieden. Tijdens de cadeauperiode dient het gemak van onze klant; naast populaire cadeaus als boeken, cd's, dvd's en games kan men nu dus ook voor het leukste speelgoed terecht bij Cosmox!"

Ondanks de huidige economische malaise in de boekenwereld slaagt Cosmox er weer in om haar marktaandeel te laten groeien. Dit jaar wordt Cosmox de nummer 1 op alle verlanglijstjes van kinderen voor de feestdagen. Natuurlijk worden ook alle speelgoedbestellingen gratis thuis bezorgd en daarbij, voor 21u besteld de volgende dag al in huis.

*

Links:
http://www.cosmox.nl



Razende Robot Reporter