Royal Haskoning


Anton van der Sanden nieuwe Directeur Ruimte & Mobiliteit bij Royal Haskoning
29-11-2011
Anton van der Sanden is per 11 november 2011 gestart als Directeur van de Business Line Ruimte & Mobiliteit. Hij volgt Piet van Putten op die na een 38-jarig dienstverband op 11 november afscheid heeft genomen van Royal Haskoning.
Anton werkt sinds 1994 bij Royal Haskoning. Hij werkte onder meer als adviesgroephoofd in de Divisie Industrial Installations (2004-2006), als Directeur bij Royal Haskoning Dordtse Engineering (2006-2009) en als Divisiedirecteur Industrial Engineering (2009-2010). Op 1 juli jl. trad hij aan als Business Development Directeur van de Business Line Ruimte & Mobiliteit om zich naast Piet van Putten voor te bereiden op zijn nieuwe functie als Directeur.

Anton van der Sanden over zijn nieuwe rol: "Ik zie mijn nieuwe functie binnen Royal Haskoning als een grote uitdaging. De weg die mijn voorganger, Piet van Putten, heeft ingeslagen wil ik graag uitbouwen. De kennis die de Business Line bundelt op het gebied van milieu, ruimtelijke ontwikkeling en infrastructuur (tunnels, wegen, bruggen, verkeersmanagementsystemen etc.) gaan we verder uitdiepen en exporteren naar het Midden-Oosten, Brazilië en Azië. Onze meerwaarde zie ik verder vooral ook in onze integrale aanpak van duurzame gebiedsontwikkeling. Het gaat immers vaak niet alleen om de aanleg van infrastructuur. Het is net zo belangrijk dat een nieuwe tunnel of een nieuwe woonwijk goed in de omgeving is ingebed, waarbij we rekening houden met de belangen van alle stakeholders. De toekomst zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet. "

De Raad van Bestuur wenst Anton veel succes in zijn nieuwe rol.