Tzorg: onrust thuiszorg Amsterdam onnodig

Persbericht van CSU Total Care

Amsterdam 29 november - De onrust in Amsterdam onder hulpen en cliënten van de thuiszorg is onnodig. Dat stelt Tzorg, een nieuwe aanbieder in de hoofdstad. Als gevolg van de nieuwe contractafspraken voor de thuiszorg door de gemeente moet een deel van de cliënten en hulpen van thuiszorgaanbieder wisselen.

"We houden de bestaande koppeling tussen cliënt en hulp in stand. Zo kunnen cliënten ijven rekenen op hun eigen vertrouwde hulp. Deze ervaren medewerkers verwelkomen we van harte'', aldus Mark van den Berg, directeur van Tzorg. Vanaf februari mag Tzorg in geheel Amsterdam aan de slag. "Tzorg heeft als enige partij ervaring met dit soort overgangsprocessen in meerdere gemeenten zoals Enschede, Haarlemmermeer en Breda. We begrijpen de twijfels, maar onze ervaring is dat we het goed kunnen oplossen voor alle partijen."

Vaste baan is behoud salaris, behoud cliënten en een nieuwe fiets! Aan medewerkers die overstappen en nu verloond worden in de CAO VVT FWG 10&15, biedt Tzorg behoud van uurloon en cliënten, indien deze ook voor Tzorg kiezen. "Ook krijgen ze direct een contract voor onbepaalde tijd als men dat nu ook heeft. Als klap op de vuurpijl bieden we hen als Tzorg ook een nieuwe fiets." Vanuit het kantoor in Amsterdam wordt het werk in de wijk georganiseerd.

Tzorg is volgens Van den Berg ook voor cliënten een goede keus. "Door onze werkwijze bieden onze medewerkers net dat beetje meer aandacht. Dat maakt ons bijzonder! Tzorg heeft geen wachtlijsten en biedt altijd een vaste hulp uit de buurt. De wensen van cliënten staan voorop, zij bepalen wanneer onze hulp komt. Cliënten en hulpen zijn van harte welkom."

Over Tzorg
Tzorg is een landelijk leverancier voor hulp in de huishouding en werkt in meer dan 150 gemeenten in Nederland met 3500 medewerkers voor 13.000 cliënten. Door een solide en kwalitatief sterke organisatie neer te zetten groeide de organisatie in 2010 met 500%. De service en kwaliteit van Tzorg werden in het tevredenheidonderzoek onder cliënten met een acht beloond. Bij het verrichten van de werkzaamheden vormen de wensen en gewoonten van de cliënt het uitgangspunt. De hulpvrager bepaalt zelf op welke dag en tijdstip hij hulp wenst te ontvangen. Tzorg biedt haar cliënten continuïteit en helpt hen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Voor aanmelding of informatie: www.tzorg.nl/amsterdam of bel 020-6602022.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.tzorg.nl/amsterdam



Razende Robot Reporter