Gemeente Den Haag

Terugblik Sportcafé RV De Laak

Op vrijdag 25 november vond het laatste Sportcafé van 2011 plaats bij RV de Laak. Naast de sportcheque ontving de vereniging ook een waardecheque van EUR 1000 ter ere van het 100 jarig jubileum. Ontvangst sportcheque en Jubileumcadeau van 1000 euro. Ontvangst sportcheque en Jubileumcadeau van 1000 euro.

Het Sportcafé stond in het teken van het 100-jarig jubileum van deze vereniging. Zo was er de sportcheque voor een zeer belangrijke vrijwilliger die beeldbepalend is geweest voor RV De Laak in de afgelopen 35 jaar. Guus Nieuwenhuis heeft zo ongeveer alle functies bezet en is momenteel nog steeds waardevol als regelaar en in het onderhoud van het pand. Guus was zelf erg blij met de prijs en heeft ook al een goede bestemming voor de geldprijs die aan de sportcheque verbonden zit.De prijs werd uitgereikt door Cees Pluimgraaff, CDA-fractievertegenwoordiger van de gemeente Den Haag.

Toekomst

Aan de andere kant werd ook aan de toekomst gedacht: RV De Laak heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Sportbelang SGK om op deze manier ook verstandelijk gehandicapte roeiers een plek te kunnen geven binnen de vereniging.

Druk bezocht

Veel mensen hadden de weg naar de toch wat verstopt liggende vereniging gevonden. Onder de gasten was ook een behoorlijk aantal leden van RV De Laak zelf. Iedereen kon naar hartelust netwerken onder het genot van een lekker hapje en drankje.

De datum van het volgende sportcafé is nog niet bekend. Zodra er meer bekend is zal dit natuurlijk via de website bekend worden gemaakt.

Een druk bezocht sportcafé.
Een druk bezocht sportcafé.