Politie Gelderland-Midden

Arnhemmer aangehouden in onderzoek dode Egelantierstraat
Publicatiedatum: 29-11-2011 16:09:34

ARNHEM - In het rechercheonderzoek naar aanleiding van het aantreffen van een dode man in een woning aan de Egelantierstraat in de Arnhemse wijk Malburgen-West heeft de politie vandaag, dinsdag 29 november, een aanhouding verricht. Het gaat om een 26-jarige Arnhemmer.

Maandagavond 28 november werd na een melding een dode man aangetroffen in een woning aan de Egelantierstraat. Op basis van een eerste onderzoek bleek de man door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. De woning en directe omgeving werden vervolgens afgezet voor sporenonderzoek.

Bekende
In de loop van dinsdag 29 november meldde de 26-jarige Arnhemmer zich bij de politie als verdachte. Hij werd in het politiebureau aangehouden. De man bleek een bekende van het vermoedelijke slachtoffer. Onderzocht wordt welke rol de Arnhemmer bij het incident heeft gespeeld. De man is in verzekering gesteld.

Identiteit vaststellen
Op dit moment wordt nog nader onderzoek gedaan in de zaak. Zo moet onder meer de identiteit van het slachtoffer nog formeel worden vastgesteld. Verder wordt er sporenonderzoek gedaan en worden er getuigen verhoord.
(2011137198-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---