Liander

Achterhoek centraal in nieuwe editie Energie Inzicht

29 november 2011

Arnhem - De tweede editie van Energie Inzicht staat wederom vol inspirerende projecten en initiatieven op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en energietransitie. Na het succesvolle eerste nummer over de Stedendriehoek richt de nieuwe editie zich op de Achterhoek.

Energie Inzicht
In het magazine en op de website krijgt u een helder beeld van verduurzaming en energiebesparing in regionale projecten, visies en ambities die binnen de regio bestaan. Ook vindt u hier de geplande activiteiten van Liander in de regio.

Expertise delen
Liander wil de samenwerking tussen gemeenten, bedrijven en bewoners in de regio bevorderen. Daarom is Energie Inzicht in het leven geroepen: een platform voor iedereen die op regionaal niveau aan duurzaamheid werkt en geïnteresseerd is in energie. Op de website kunt u uw stem laten horen en uw mening geven over de projecten, artikelen en interviews. Bovendien kunt u hier interessante informatie delen met anderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Energie Inzicht is geen eenrichtingsverkeer. Vanuit zijn maatschappelijke rol wil Liander door middel van Energie Inzicht de dialoog met de regio op gang brengen en houden én een logische partner zijn bij nieuwe ontwikkelingen. Wilt u op de hoogte blijven? Ga naar http://www.energieinzicht.net/ en laat uw e-mailadres achter. U ontvangt dan regelmatig nieuws over de projecten, artikelen en interviews.