Ingezonden persbericht



---

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 22 november 2011

André van Duin
Komt met zijn nieuwe voorstelling naar Rotterdam!

KORT BERICHT

André van Duin wordt al tijden door zijn publiek omarmd! Zo ook in zijn nieuwe, en nu al succesvolle, theatervoorstelling Ja hoor. daar is ie weer!. Met Ron Brandsteder aan zijn zij wordt hij dit keer ook bijgestaan door de Rotterdamse Anne-Marie Jung met een groot komisch talent voor vrouwentypetjes. Van Duin zorgt voor een avond genieten, hilarische sketches, onverwachte gebeurtenissen en prachtige liedjes. Ook in Rotterdam is André van Duin ongelooflijk populair. Voor de eerste week dat hij in het nieuwe Luxor Theater te zien is, 29 november t/m 2 december, zijn nog enkele kaarten beschikbaar! Gelukkig komt hij nog terug in 2012 van 2 t/m 5 februari en 7 t/m 10 maart!

LANG BERICHT

André van Duin wordt door zijn publiek omarmd! Zo ook in zijn nieuwe, en nu al succesvolle, theatervoorstelling Ja hoor. daar is ie weer!. Met Ron Brandsteder aan zijn zij wordt hij dit keer bijgestaan door de Rotterdamse Anne-Marie Jung. André van Duin blijft ongelooflijk populair. Voor de eerste week dat hij in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam te zien is, 29 november t/m 2 december, zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. Gelukkig komt hij nog terug in 2012 van 2 t/m 5 februari en 7 t/m 10 maart!

Een avond vol hilarische sketches, onverwachte gebeurtenissen en prachtige liedjes, met André van Duin in het middelpunt. André laat weer vele gezichten zien en wisselt in hoog tempo van karakter. Ron Brandsteder kruipt in zijn vaste rol als kop-van-jut, maar hij wordt dit keer bijgestaan door de Rotterdamse Anne-Marie Jung die over een groot komisch talent voor vrouwentypetjes beschikt. Verschillende TV-programma's worden in een compleet ander daglicht gezet als André er tijdens zijn show mee aan de haal gaat. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Bernd van den Bos en de regie is, als vanouds, in handen van Guus Verstraete.

André van Duin staat al 45 jaar garant voor amusement op het allerhoogste niveau. Hij ontving dit jaar de prestigieuze Beeld en Geluid Oeuvre Award.

Locatie: nieuwe Luxor Theater
Datum: di 29 nov t/m vr 2 dec 2011

do 2 t/m zo 5 feb 2012

wo 7 t/m za 10 maart 2012
Aanvang: 20.00 uur, zo 13.30 uur
Prijs: Van E 15 tot E 59
Meer info: http://www.luxortheater.nl/94-501-AndrA-van-Duin

Kaarten voor de voorstelling via www.luxortheater.nl of (telefonisch) reserveren aan de kassa van het theater, 010 - 484 33 33. De kassa is elke dag geopend van 13.00 tot 18.00 uur.