Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 28-11-2011

AVRO OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 29 NOVEMBER

Dinsdag 29 november wordt AVRO Opsporing Verzocht om 21.30 uur uitgezonden. In deze uitzending op Nederland 1 besteden Frits Sissing en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Den Haag: Gewapende overval privéhuis Diana's Secret Woensdag 2 november 2011, rond 22.25 uur, dringen drie gemaskerde mannen privéhuis ´Diana´s Secret´ in Den Haag binnen. Ze hebben vuurwapens, een mes en een ijzeren staaf bij zich en gaan extreem gewelddadig te werk. Door optreden van de bedrijfsleider gaan de mannen er zonder buit van door.

Monster: Verdwijning in 1995 van de toen 7-jarige Jaïr Soares Vrijdag 4 augustus 1995 verdwijnt de 7-jarige Jaïr Soares uit Rotterdam spoorloos na een familie-uitje op het strand van Monster. Het onderzoek naar zijn verdwijning leverde niets op in de jaren negentig. Sinds afgelopen zomer werpt de politie een nieuwe blik op de zaak.

Breda: Moord 50-jarige Samba Fall
Op de ochtend van dinsdag 6 september wordt in de fietsenstalling van een dependance van de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer in Breda het levenloze lichaam aangetroffen van een man. Later zal blijken dat het gaat om de 50-jarige dakloze Samba Fall. Hij is die nacht door een misdrijf om het leven gekomen.

Oss: Woningoverval bejaarde man
Zondagavond 21 augustus, tegen 23.45 uur, wordt in Oss een bejaarde man in zijn eigen huis door drie daders overvallen. De mannen doorzoeken zijn huis en vinden wat geld en pinpassen. Het slachtoffer schrijft de pincodes op een briefje en twee van de daders gaan met de passen naar een pinautomaat, de derde blijft bij het slachtoffer. Op een gegeven moment ziet het slachtoffer echter kans om zijn bewaker een duw te geven, die eieren voor zijn geld kiest en er vandoor gaat.

Opsporing Verzocht, dinsdag 29 november om 21.30 uur bij de AVRO op Nederland 1. ---



Ingezonden persbericht