Ingezonden persbericht


AnylinQ behaalt hoogste CommVault-partnerstatus

Datamanagementspecialist wordt CommVault Authorized Support Partner in de Benelux

Den Bosch, 29 november 2011 - Datamanagementspecialist AnylinQ ontvangt de CommVault Authorized Support Partner-status (CASP). Dit is de hoogste partnerstatus van CommVault, leverancier van oplossingen voor krachtige databescherming, universele beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer van data in complexe opslagomgevingen. Door zijn focus op datamanagement en de krachtige CommVault-oplossingen behaalt AnylinQ al binnen vier jaar na de start van de samenwerking, begin 2008, de hoogste partnerstatus.

AnylinQ is een van de snelst groeiende CommVault-partners in de Benelux. Het bedrijf verdubbelt al jarenlang elk jaar zijn omzet en investeert veel in ontwikkeling. Het AnylinQ Datamanagement Framework vormt de basis voor het succes. Vanuit dit raamwerk adviseert het bedrijf de klant en levert het totaaloplossingen inclusief benodigde hardware en software. Door de strategische focus op datamanagement - met CommVault Simpana als primair product - is AnylinQ uitgegroeid tot een gespecialiseerde partner voor alle uitdagingen op datamanagementgebied. Alle consultants en supportmedewerkers van het bedrijf zijn gecertificeerd voor de meest actuele versies van CommVault-producten.

Als CASP-partner heeft het Service Center van AnylinQ in Den Bosch direct contact met supportspecialisten van CommVault. Dit komt de kwaliteit en snelheid van levering en dienstverlening aan klanten ten goede. AnylinQ heeft zijn Service Center zo ingericht, dat het bedrijf ook een Remote Operation Management Service (ROMS) kan aanbieden aan klanten. Dit is een beheerdienst op afstand voor CommVault-producten, waarmee AnylinQ klanten het beheer van deze oplossingen uit handen neemt. AnylinQ is de tweede CommVault-partner in de Benelux, die de ROMS mag aanbieden, waarmee het zich onderscheidt van bestaande partners.

Bijschrift foto: Eric Evers van CommVault (links) en Dennis Kuipers van AnylinQ (rechts)

Dennis Kuipers, directeur/eigenaar van AnylinQ: "We zijn zeer verheugd dat CommVault ons de hoogste partnerstatus toekent. Het is een kroon op ons harde werken en onze specialisatie in datamanagement met CommVault-producten als fundament. We verwachten als CASP-partner klanten nog beter te ondersteunen bij het aangaan van hun datamanagementuitdagingen."

Eric Evers, Senior Director Field Operations North bij CommVault: "CommVault biedt aan toegewijde en ervaren partners de mogelijkheid om via het CASP-programma nauw samen te werken met hun klanten en tegelijkertijd terug te kunnen vallen op de CommVault-supportorganisatie. We verwachten dan ook dat AnylinQ en zijn klanten niet alleen tevreden zullen zijn over de Simpana-producten, maar ook over de ondersteuning wanneer die nodig zal zijn." Over AnylinQ
AnylinQ is een onafhankelijke en zelfstandige onderneming die is opgericht in 2006. AnylinQ heeft zich gespecialiseerd in het zorgen voor datamanagementoplossingen en is gebouwd vanuit de gedachte dat klanten een totaaloplossing willen voor een probleem, met toekomstvisie, kwaliteit en oprechte aandacht als kernwaarden. AnylinQ levert totaaloplossingen voor de opslag en het managen van de beschikbaarheid van digitale data die waardevol is voor de bedrijfsvoering van een organisatie en de mogelijke wet- en regelgeving die hierop van toepassing is. AnylinQ adviseert, implementeert en beheert de geadviseerde oplossingen. Meer informatie is te vinden op: www.AnylinQ.nl.

Over CommVault
Beter en effectiever invulling geven aan de huidige en toekomstige behoeften op het vlak van datamanagement. Dit is de visie op basis waarvan CommVault Singular Information Management-oplossingen voor krachtige databescherming, universele beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer van data in complexe opslagomgevingen ontwikkelt. Organisaties hebben met de unieke single-platformarchitectuur van CommVault ongekende controle over datagroei en de kosten en risico's. De Simpana-softwaremodules van CommVault werken naadloos samen en delen hun code en functieset. Hierdoor bieden ze krachtige mogelijkheden voor databack-up, archivering, replicatie, zoeken en resource-beheer. Elke dag opnieuw kiezen bedrijven voor de ongeëvenaarde efficiency, prestaties, betrouwbaarheid en controle die alleen CommVault levert. CommVault heeft zijn hoofdkantoor in het Amerikaanse Oceanport, New Jersey. Meer informatie is te vinden op www.commvault.com.