Ingezonden persbericht


Persbericht

29 november 2011

De meest recente versie van de SpeechControl software van Philips Speech Processing is compatibel met Apple

De gratis software update werd ontwikkeld voor een volledige integratie van de SpeechMike dicteermicrofoon met de besturingssystemen van Mac

Wenen (Oostenrijk)/ Brussel (België) - Philips Speech Processing, de toonaangevende fabrikant van mobiele en vaste dicteersystemen, lanceert vandaag de SpeechControl4Mac software, die gebruikers toelaat om de Philips SpeechMike met de besturingssystemen van Mac te integreren. De SpeechControl software stelt gebruikers ook in staat om hun SpeechMike dictateermicrofoon te configureren volgens persoonlijke specificaties voor een optimale gebruikerservaring.

'De groeiende populariteit van de producten van Apple en stemherkenning in bedrijfsomgevingen, deed ons beseffen dat bedrijven beide systemen vlot en naadloos zouden moeten kunnen integreren met een toekomstgerichte software,' zegt Erik Adriaensen, Cluster Manager West & South Europe bij Philips Speech Processing. 'We proberen steeds de verwachtingen van onze gebruikers te overtreffen en hen daarmee de best mogelijke ervaring te bieden op het vlak van stemtechnologie. We gaan er ook prat op om onze gebruikers de meest flexibele software te bieden. Door hen in staat te stellen de bestaande toestellen met Mac computers te verbinden, treden we tegemoet aan deze missie.'

Net zoals met zijn Windows equivalent, integreert de Philips SpeechControl4Mac software volledig met Dragon Dictate 2.5 voor Mac en kunnen de meeste Dragon Dictate commando's onmiddellijk worden gebruikt. Bovendien stelt de software gebruikers in staat om de SpeechMike III te configureren naar persoonlijke settings en de bedieningstoetsen te veranderen volgens eigen voorkeur en gebruiksgemak.

De SpeechControl voor Mac besturingssystemen bevatten ook twee opnamemodaliteiten voor een intuïtieve bediening: 'record toggle' of 'push-to-talk' en de mogelijkheid om te switchen tussen Mac en Windows via een eenvoudige klik op een knop.

SpeechControl4Mac is compatibel met de hele SpeechMike lijn, maar werd in het bijzonder ontwikkeld voor SpeechMike III. Speech Mike III is het meest recente gamma ergonomische dicteermicrofonen, dat werd voorzien van een anti-microbiële behuizing waardoor het risico op het verspreiden van bacteriën en infecties wordt geminimaliseerd.

De SpeechControl software - voor zowel Mac als Windows - kan hier gratis worden gedownload. Voor meer informatie over SpeechMike III en andere dicteeroplossingen van Philips kunt u terecht op www.philips.com/dictation.

Voor beeldmateriaal: http://www.newsenginepr.com/documents/philipsspeechprocessing.xml

EINDE