Arron Group genomineerd voor de High Growth Awards 2011


WADDINXVEEN, 20111118 -- Het Waddinxveense bedrijf Arron Group is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2011, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Deze Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank en Grant Thornton.

High Growth Awards 2011
Dit zijn dé Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers. Op 29 november 2011 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in de Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

Arron Group
Arron Vending, Arron Fresh en Arron Koffie zijn drie concepten van foodservicebedrijf Arron Group uit Waddinxveen. De onderneming is opgericht in 1993 door de broers Arno en Ronald Weerwag (Arron). Inmiddels is de landelijke dekkeing gegarandeerd door twintig franchisevestigingen met dagelijks 120 mensen werkzaam. Arno Weerwag, operationeel directeur, licht de concepten toe.

“Wij leveren consumptieautomaten gevuld met broodjes, zoetwaren en warme dranken, aan bedrijven, scholen en instanties. Daarin richten we ons op drie punten. Met Arron Vending vervullen we de consumptiebehoefte door het plaatsen van automaten met zoetwaren, frisdranken, vers belegde broodjes en verantwoorde tussendoortjes.” Met dit aanbod verzorgt Arron een 24-uurs catering bij instellingen en bedrijven. “Arron Fresh ondersteunt scholen in het middelbaar voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs met de invulling van cateringfaciliteiten. Uitgangspunt hierin is leerlingen bewustmaken van gezonde voeding en een goede balans tussen prijs en kwaliteit behouden. Arron Koffie voorziet het midden- en kleinbedrijf van koffie ingrediënten”, vervolgt Weerwag. Naast ingrediënten bij bedrijven, die al bestaande koffieapparatuur hebben staan, levert Arron Koffie ook nieuwe en gebruikte machines.