Mijndomein Auto start samenwerking met TomTom


Mijndomein Auto introduceert een C02 neutraal private lease concept met TomTom technologie

GOUDA, 20111129 -- TomTom en private leasemaatschappij Mijndomein Auto werken samen in het aanbieden van een CO2 neutraal private lease programma. Consumenten en zakelijke partijen leasen een nieuwe Peugeot 107, uitgerust met TomTom Business Solutions technologie voor €219 per maand. De CO2 uitstoot wordt door Mijndomein Auto gecompenseerd met behulp van een Gold Standard erkend emissiereductieproject.

De energiezuinige Peugeot 107 XS is uitgerust met een semi geïntegreerd TomTom PRO 3100 navigatiesysteem dat bestuurders directe feedback geeft op hun rijstijl en brandstofverbruik. Dit draagt bij aan het reduceren van kosten en CO2 uitstoot.

Deze samenwerking is een belangrijke stap voor TomTom Business Solutions in de lease markt om onze groene technologie voor fleet management aan een breder publiek aan te bieden” zegt Thomas Schmidt, Managing Director TomTom Business Solutions. “In Mijndomein Auto hebben we een partner gevonden die de financiële voordelen van het nieuwe rijden ziet en deze ook wil delen met berijders door middel van een toegankelijk lease tarief.”

Onze focus ligt bij het zo laag mogelijk houden van de kosten. Deze samenwerking draagt zorgt er voor dat onze berijders zelf de kosten van hun voertuig zo laag mogelijk kunnen houden.” zegt Henri de Jong, mede-oprichter van Mijndomein.nl.

De eerste batch van 200 auto’s worden ook uitgerust met additionele TomTom-technologie om kilometrage, brandstofverbruik en emissie te monitoren. Zo wordt het mogelijk om de daadwerkelijke kosten van onderhoud, brandstofverbruik en schades te monitoren over de gehele vloot van de Mijndomein auto’s.

De PRO 3100 is semi geïntegreerd in het dashboard en bevat real-time services zoals TomTom HD Traffic, flitser- en weerinformatie en lokale zoekmogelijkheden.


Over TomTom

TomTom (AEX:TOM2 en opgericht in 1991) is marktleider in het leveren van in-car locatie en navigatieproducten en -diensten die zijn gefocust op het bieden van ‘s werelds beste navigatie-ervaring. TomTom heeft zijn hoofdkwartier in Amsterdam, heeft meer dan 3500 medewerkers en verkoopt zijn producten in meer dan 40 landen.

Onze producten bestaan uit portable navigation devices (PND’s), ingebouwde infotainmentsystemen, fleet management-oplossingen, kaarten en realtime diensten (inclusief HD Traffic). 

Bezoek www.tomtom.com/livetraffic voor de meest up-to-date routeplanner inclusief live verkeersinformatie.


Over Mijndomein.nl

Mijndomein.nl heeft 480.000 geregistreerde domeinnamen en meer dan 155.000 privé - en zakelijke klanten. Mijndomein.nl is in 2003 opgericht en biedt tarieven aan die op de helft van het niveau van de concurrentie liggen. Mijndomein.nl is de grootste Nederlandse hostingprovider voor particulieren.

Kijk voor meer informatie op http://www.mijndomein.nl

In 2010 werd zusterbedrijf Mijndomein Auto opgericht om toegankelijke private lease aan te bieden. Mijndomein claimt auto’s zo’n 33% goedkoper aan te bieden dan andere leasemaatschappijen. Dit doen zij door energiezuinige auto's in grote aantallen in te kopen en in groepen tegelijk af te leveren. Om de autokosten nog verder te verlagen zijn alle auto's daarbij voorzien van sponsoring.

Kijk voor meer informatie op http://www.mijndomein.nl/auto


Over TomTom Business Solutions

TomTom Business Solutions is een toonaangevende leverancier van fleet management-oplossingen. Het bedrijf is erkend als de snelst groeiende Telematics Service Provider (TSP) voor het commerciële vrachtvervoer over de weg in Europa. Het bedrijf richt zich volledig op het commerciële wegvervoer en is al vijf jaar actief onder het TomTom WORK-merk.

WORKsmart™ is de complete fleet management-oplossing van TomTom en biedt een innovatieve manier voor het verbeteren van het beheer van alle typen wagenparken. Het systeem biedt klanten de keus uit toonaangevende oplossingen, gecombineerd met professionele dienstverlening. De kern van het systeem wordt gevormd door TomTom WEBFLEET®. 

Kijk voor meer informatie op www.tomtom.com/business.