Ingezonden persbericht


In Amsterdam betaal je met chocolademunten in de TAXI-E

Amsterdam, 29 november 2011 - Tot en met 5 december kunnen Amsterdamse kinderen in de TAXI-E betalen met chocoladegeld. Het ingezamelde snoepgoed wordt gedoneerd aan de Voedselbank. De actie is geldig binnen de Amsterdamse ring. Het is ook mogelijk met ander snoepgoed te betalen, zolang het snoepgoed maar in een gesloten verpakking zit.

TAXI-E is een nieuwe speler op de Amsterdamse taximarkt die uitsluitend rijdt met elektrische auto's. Initiatiefnemer Edvard Hendriksen: 'Een van de grootste ergernissen in de taxi is dat het vaak niet mogelijk is met PIN of creditcard te betalen. Al onze taxi's zijn daarom uitgerust met PIN en creditcard terminal. Het accepteren van chocoladegeld leek ons een ludieke manier om te benadrukken dat betaalgemak bij ons centraal staat. Bovendien kunnen we op deze manier gezinnen helpen aan wie Sinterklaas normaal voorbij gaat.'

TAXI-E rijdt sinds begin november met elektrische taxi's in Amsterdam en tussen Amsterdam en Schiphol. Reserveren kan door te bellen met 088-1004444.

Voor meer informatie over TAXI-E kijk op www.taxi-e.nl. Voor meer informatie over de Sinterklaasactie en de actievoorwaarden kijk op http://nl-nl.facebook.com/pages/TAXI-E/278506032168417.




Ingezonden persbericht