TROS


29 NOVEMBER 2011

ACHTSTE VERKIEZING VAN START
WAT VIND JIJ DE MOOISTE FILMPOSTER VAN 2011?

Omroepblad TV Krant organiseert voor de achtste keer de TV Krant Filmposter Verkiezing, dé publieksprijs voor de filmposter van het jaar. Stemmen kan via een bellijn, internetsite en Facebook. Ook lopen er grote onlineacties op pathe.nl en tvgids.nl.

Nederland kan zijn stem uitbrengen op 48 geselecteerde filmposters. Net als voorgaande jaren nomineerden de filmmaatschappijen hun mooiste posters van dit jaar. Uit de honderd inzendingen koos de redactie van TV Krant dertig posters. Daarnaast werden nog eens achttien exemplaren geselecteerd uit de overige tweehonderd posters van dit filmjaar.

De TV Krant Filmposter Verkiezing leeft onder de Nederlandse bevolking. Bij de vorige editie kwamen ruim 58.000 stemmen binnen. Winnaar werd toen de controversiële poster van de Dick Maas-film 'Sint'.

Stemmen kan tot vrijdag 23 december 14.00 uur via:


* tvkrant.nl/filmposter


* facebook.com/tvkrant


* Bel-lijn: 0909-5001007 (¤ 0,25 p.m.)

Onder diegenen die stemmen worden prijzen verloot ter waarde van ¤ 6.680,-, waaronder Tutti Milano-horloges, Teufel Home Cinema-sets met blu-ray-systeem en een 17-daagse privérondreis voor twee personen naar Thailand van 333Travel, de individuele Reisspecialist naar Azië.