Vestia


6-12-2011

"Fantastisch, zoveel voorzieningen in dit gebouw"

---

Op 6 december leverde Vestia Zoetermeer de eerste appartementen van de CentrumCampus in de Zoetermeerse wijk Oosterheem op aan de huurders. Mevrouw Van Veen-Buijs had de primeur. "Ik kijk uit naar de verhuizing. De wijk voelt heel prettig en het is fantastisch dat er zoveel voorzieningen in het gebouw zijn. De fitness met het zwembad bijvoorbeeld. Ik ben vast van plan weer regelmatig te gaan zwemmen. Of lekker uit eten in het grand café, samen met de kinderen."

Meer dan een mooi woonproject
De 27 appartementen in de eerste toren worden opgeleverd op 6, 7 en 8 december. De oplevering van de andere torens volgen per toren in de periode van februari tot en met juni 2012. Komende zomer openen ook de wijkvoorzieningen op de begane grond en eerste etage van het eerste bouwblok hun deuren. Want dat is het unieke van de CentrumCampus: het is veel meer dan een mooi woonproject. In het noordelijk gelegen blok van de CentrumCampus komen een moderne bibliotheek, een luxe fitness- en wellnesscentrum met zwembad, een gezellig grand café restaurant, de gemeentelijke wijkpost, een gespecialiseerde herenkapsalon en een veelzijdige recreatieruimte. In het andere blok worden een professioneel kinderdagverblijf en een compleet gezondheidscentrum gerealiseerd.

CentrumCampus goed bereikbaar
Om te laten zien waar de verschillende voorzieningen in het noordblok worden gevestigd, worden nog voor de kerst de ramen beplakt met posters. Zo kunt u zich binnenkort een beeld vormen van de omvang en locatie van de verschillende ruimtes. De bestrating rondom de CentrumCampus is grotendeels klaar zodat het gebouw goed bereikbaar is, zowel vanaf Randstadrailstation Oosterheem als vanaf de Thomas Morelaan.

Comfortabele, royale appartementen voor 55-plussers Het is nog mogelijk een appartement te huren in de CentrumCampus. De appartementen zijn bestemd voor 55-plussers. Ligging, indeling en afmetingen verschillen per woningtype. De lichte, royale appartementen met een gebruiksoppervlakte van circa 76 tot 131 m² en twee of drie slaapkamers hebben bijna allemaal een mooie buitenruimte in de vorm van een balkon of dakterras. Het merendeel van de appartementen heeft een huurniveau van circa EUR 650,- per maand waarbij het in principe mogelijk is om huurtoeslag aan te vragen. Meer weten? Neemt u dan contact op met Vestia Zoetermeer, telefoon (079) 316 18 18.

Vrije sectorappartementen
Er zijn ook ruime en luxe afgewerkte vrije sector appartementen met huren vanaf circa EUR 750,- per maand. Wilt u informatie over deze woningen dan kunt u terecht bij Vestia Makelaardij via (070) 356 51 10.
*

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 89.000 woningen in Nederland. De woningen zijn verdeeld over 15 lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 1150 mensen bij Vestia.