Today's Tomorrow: Aanvullend pensioen bij Today's

Persbericht van Today's Beheer & Brokers

Vermogensbeheerder en internetbroker Today's Groep lanceert per 13 december 2011 een nieuwe telg: Today's Tomorrow. Hiermee gaat Today's de concurrentie aan met verzekeraars en partijen zoals Brand New Day. Today's Tomorrow biedt de belegger de mogelijkheid een aanvullend pensioen op te bouwen met grotere veiligheid en transparantie tegen zeer scherpe tarieven.

Bij Today's zijn incidenten als de woekerpolisaffaire van de grote verzekeraars niet onopgemerkt gebleven. Zodoende besluit Today's de belegger tegemoet te komen met nieuwe producten. Het gebrek aan bescherming, actieve switchmogelijkheden, rebalancing en up-to-date overzichten van beleggingen bij verzekeraars blijven een probleem. Today's Tomorrow biedt interne beleggingsfondsen aan tegen een zeer concurrerende kostenstructuur die uitstekend gebruikt kunnen worden voor het aanvullend pensioen. Het eerste product dat aangeboden wordt is het Continu Click Fonds.

De kosten van de aangeboden fondsen bedragen soms zelfs de helft van de huidige tarieven bij Nederlandse verzekeraars. Deze aanbieding geldt zowel in Box 1 als Box 3. De focus van bijv. het Continu Click Fonds ligt echter voornamelijk op het uiteindelijke rendement van de belegging. Het beleggingsrendement bepaalt immers voor 97 procent het te behalen beleggingsdoel. De fondsen van Today's Tomorrow bieden zodoende een duidelijke en zeer transparante kostenstructuur en werken met het nieuw geĂŻntroduceerde Total Cost of Ownership. Dit betekent dat alle kosten in 1 percentage genoemd worden en daarmee volledig transparant zijn voor de klant.

Met de combinatie van de laagste kosten en de uitgebreide beleggingsexpertise biedt Today's een beter en breder alternatief voor de bestaande beleggingspolissen op de huidige markt. Eerder afgesloten (woeker-)polissen kunnen via Today's Tomorrow worden afgekocht en herbelegd.

Begin januari komt er naast het Continu Click Fonds verdere uitbreiding van het productenpallet, met als eerste toevoeging het Wereldwijd Beleggings Fonds. Ook zullen andere goed presterende portefeuilles van Today's als fonds worden toegevoegd aan Today's Tomorrow. Today's verwacht binnen afzienbare tijd een grote, maar vooral stabiele marktpositie te veroveren met dit nieuwe productenpallet. De producten worden alleen via tussenpersonen aangeboden.

Meer informatie op www.todaystomorrow.nl

Links:
http://www.todaystomorrow.nl



Razende Robot Reporter