Verkeersmaatregelen uitvaartplechtigheid Koepelkerk 25 augustus


22/08

Verkeersmaatregelen uitvaartplechtigheid Koepelkerk 25 augustus

Op maandag 25 augustus vindt in de Koepelkerk aan de Brinklaan in Bussum de uitvaartplechtigheid plaats van Fleur, Bente en Sophie van der Meer, drie kinderen uit een Naardens gezin, die om het leven zijn gekomen bij de vliegramp met de MH17.

Om 13.00 vindt de uitvaartdienst plaats, aansluitend (circa 14.00 uur) zal de rouwstoet lopend vertrekken richting Begraafplaats Oud Valkeveen aan de Valkeveenselaan in Naarden.
Voor de dienst in de Koepelkerk worden veel mensen verwacht. Een groot aantal genodigden (familie, vrienden en bekenden), maar ook andere belangstellenden.

Verkeersmaatregelen
Om het een en ander in goede banen te leiden zijn er voor maandag 25 augustus een aantal verkeersmaatregelen getroffen.
o Het Raadhuisplein is van 08.00 tot 16.00 uur afgesloten en alleen beschikbaar voor genodigden voor de uitvaart. U kunt uw auto maandagochtend dus niet parkeren voor het gemeentehuis. Alleen genodigden voor de uitvaart met een kaart worden toegelaten op het parkeerterrein.
o Verder zijn de Nieuwe Raadhuisstraat (vanaf de Landstraat tot Brinklaan) en de Brinklaan (Generaal de la Reijlaan/Olmenlaan) van circa 14.00 tot 15.00 uur afgesloten.
Wij rekenen op uw medewerking en begrip!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------