Informatiebijeenkomst afhandeling aardbevingsschade

Aardbevingen door gaswinning veroorzaken schade aan gebouwen in Groningen. Er wordt door onder meer NAM'ers, taxateurs en aannemers hard gewerkt aan het afhandelen van deze schade. Op maandag 22 september 2014 organiseert de NAM van 19.30 tot 21.30 uur een informatiebijeenkomst over de afhandeling van aardbevingsschade.

Tijdens deze avond krijgt u informatie en kunt u met specialisten in gesprek gaan over onderwerpen als:

* de stand van zaken rond de schadeafhandeling

* wat goed gaat en wat beter moet; welke stappen zijn al

ondernomen

* de schadeafhandeling in de toekomst

De avond is overigens niet bedoeld voor het bespreken van individuele schadegevallen. Die kunt u apart met uw NAM-contactpersoon bespreken.

De bijeenkomst vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis te Loppersum aan de Molenweg 12. In verband met een maximaal aantal deelnemers kunt u zich aanmelden via (0596) 54 82 00 of gemeente@loppersum.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot donderdag 18 september. Zonder aanmelding kunt u niet deelnemen aan deze bijeenkomst!

Vanuit het Regionaal Informatiepunt Gaswinning in Loppersum worden met regelmaat themaavonden georganiseerd. Houd voor de overige data en onderwerpen de website van het NAM-platform of de website van gemeente Loppersum in de gaten.