Kinderboerderij 't Molentje dicht vanwege uitbraak vogelgriep in Ter..


20 november 2014 Kinderboerderij 't Molentje dicht vanwege uitbraak vogelgriep in Ter Aar

Foto Kinderboerderij t Molentje

Kinderboerderij 't Molentje in Heemstede is opnieuw gesloten in verband met uitbraak van vogelgriep bij een pluimveebedrijf in Ter Aar (gemeente Nieuwkoop).

Op basis van landelijke preventiemaatregelen zijn alle kinderboerderijen in Nederland tot zondag 23 november 14.00 uur verplicht gesloten voor publiek. Uit organisatorisch oogpunt blijft de kinderboerderij in Heemstede gesloten tot maandag 24 november om 10.00 uur.

De kinderboerderij moest op zondag 16 november ook al dicht vanwege de uitbraak van vogelgriep op een bedrijf in Hekendorp bij Gouda. Door de versoepeling van de landelijke preventiemaatregelen kon de boerderij op woensdagmiddag 19 november weer gedeeltelijk voor publiek worden opengesteld.

Lees meer over de landelijke maatregelen:

www.kinderboerderijen.nl/nieuws/landelijke-ophokplicht-voor-kinderboerderijen-vanwege-vogelgriep

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------