Collectieve zorgverzekering


Hilversum biedt voor mensen met een inkomen tot 130% van sociaal minimum een collectieve zorgverzekering. De gemeente draagt financieel bij zodat iedereen goed verzekerd kan zijn.

De prijzen voor de zorgpakketten van Menzis zijn nu bekend

Het GarantVerzorgd2-pakket kost 113,87, en dat is inclusief tien euro korting die door gemeente Hilversum wordt aangeboden. Het GarantVerzorgd3-pakket is speciaal voor mensen die regelmatig gebruik moeten maken van hun zorgverzekering. In dit pakket heeft de gemeente namelijk het verplichte
eigen risico voor u afgedekt. Voor de meeste zorgkosten geldt dat u de eerste EUR 375 zelf moet betalen (verplicht eigen risico in 2015). Bij deze collectieve zorgverzekering van de gemeente hoeft dat niet. Dit pakket kost 136,40 euro.

Aanvullende verzekering

Bij deze pakketten kunnen nog aanvullende tandverzekeringen afgesloten worden, met als prijs 9,92 euro voor GarantTandVerzorgd1, 16,33 euro voor de tweede optie en 29,07 voor de meest complete GarantTandVerzorgd.

Aanmelden

Aanmelden voor deze verzekering kan alleen nog in 2014, dus u heeft tot en met 31 december de tijd om over te stappen, ook als u voorheen al een collectieve zorgverzekering had bij de gemeente (via Agis). Alle informatie staat op www.hilversum.nl/verzekering en aanmelden kan via
www.gezondverzekerd.nl (en dan gemeente Hilversum selecteren).