Uitreiking gemeentelijke vrijwilligersonderscheidingen


Publicatiedatum: 04 januari 2015
04 januari 2015 Drie vrijwilligers ontvangen een onderscheiding voor hun werk bij Tennisvereniging Bokt.

De heer Marco van Dorst, wethouder ruimtelijke ordening en financien, reikte op zondag 4 januari 2015 gemeentelijke vrijwilligersonderscheidingen uit aan mevrouw B.M. (Barbara) Couteaux-Penders, de heer A.H.F. (Adrie) Keijzers en de heer P.C.J.M. (Paul) Kluijtmans.

Mevrouw B.M. (Barbara) Couteaux-Penders

Toen Barbara Couteaux-Penders in 1991 lid van TV Bokt werd, startte ze ook meteen als vrijwilligster in de redactiecommissie van clubblad "Gravelnieuws". In 1993 nam Barbara het secretariaat van de vereniging over. Als secretaris is ze de spin in het web van de vereniging en houdt ze alles in
de gaten en activeert ze mede-bestuurders. Barbara valt ad hoc nog steeds in voor het notuleren van bestuursvergaderingen of algemene ledenvergaderingen.

In 1996 stopte ze als secretaris. Na een korte onderbreking werd ze in 2006 lid van de paviljoencommissie. Voor die commissie, die over het functioneren van de kantine gaat, doet ze de boekhouding en - samen met de andere leden - voorraden checken/aanvullen. Daarnaast staat Barbara ook
regelmatig achter de bar. Vanuit de paviljoencommissie is zij ook verantwoordelijk voor het aansturen van de schoonmaakdienst.

In de periode 2008-2014 heeft Barbara de penningmeester van de vereniging ondersteund (zorg voor de maandelijkse boekingen en nota's voor de sponsoren).

De heer A.H.F. (Adrie) Keijzers

Adrie Keijzers is vanaf 1985 lid van de tennisvereniging. Sinds 1990 zet hij zich in voor een aantal commissies:

* 1990-2001: de technische commissie: in de commissie worden voornamelijk KNLTB- competities en de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd. Vier jaar lang was Adrie voorzitter van deze commissie.
* 2001-2007: de Bokt Open commissie: deze commissie organiseert jaarlijks het Open Toernooi. Op dit moment zet Adrie zich nog steeds ad hoc voor deze commissie in.
* 2007-heden: buiten het tennis om verzorgt TV Bokt in de winter rik-avonden. Samen met een andere vrijwilliger deelt hij deze avonden in en houdt hij de winst- en verliescijfers bij.
* 2013-heden: Adrie is lid van de DEN-commissie (Dubbelkampioenschappen Eindhoven Noord: TV Bokt, Prinsejagt en Tegenbosch), die ieder najaar een toernooi organiseert.

De heer P.C.J.M. (Paul) Kluijtmans

Paul is lid geworden in het jaar 2000. Een jaar later trad hij toe tot de Open Toernooi Commissie; drie jaar was hij er voorzitter van. Eind 2007 is hij uit deze commissie gestapt. Onder zijn leiding is het "goede doelen"- project ontstaan. (Leden van de tennisvereniging kunnen jaarlijks voor
een goed doel inschrijven en tijdens de finaledag van het Bokt Open worden dan de nominaties bekend gemaakt en de enveloppen met inhoud overhandigd aan de desbetreffende personen. Deze traditie vindt nog steeds plaats).

In 2005 heeft Paul samen met twee verenigings-genoten de sponsorcommissie overgenomen. Dit drietal heeft de commissie enorm doen groeien. Zij creeerden het baan-sponsorschap. (In overleg met de gemeente konden er winddoeken gehangen worden waarop stond wie de betreffende baan sponsort). Onder
leiding van de Paul kwam er een sponsorplan tot stand. Daarnaast zorgde hij voor de totstandkoming van een brochure voor de promotie van TV Bokt met speciale aandacht voor sponsoring).

In 2008 trad Paul als adviseur toe in het bestuur van TV Bokt. TV Bokt kent ook een aantal nevenactiviteiten. Een daarvan is de Bokt Bikers Tourclub (Paul was in 2009 een van de initiatiefnemers). Jaarlijks (Hemelvaart) organiseert deze club een toertocht voor motorrijders (niet alleen voor
Bokt-leden, maar ook leden van andere tennisverenigingen).

Heeft u een opmerking over deze pagina? Geef het ons door.