Opening gemeentewinkel Eerbeek


6 januari 2015

Burgemeester Alex van Hedel knipte vandaag rond 12 uur het lint door en opende daarmee de gemeentewinkel in het Tjark Rikscentrum aan de Derickxkamp 2a in Eerbeek. Vanaf woensdag 7 januari kunt u daar terecht voor een breed palet aan dienstverlening.

In de gemeentewinkel in Eerbeek kunt u terecht voor onder andere het aanvragen van een paspoort, rijbewijs, invalidekaart, uittreksel van het bevolkingsregister of voor het doorgeven van een verhuizing. Het ophalen van waardendocumenten blijft alleen mogelijk in het gemeentehuis in Brummen.
Ook het inzien van dossiers, verloren en gevonden voorwerpen, meldingen openbare ruimte, vragen over belastingen, omgevingsvergunningen en evenementenvergunning kan in de gemeentewinkel. Kortom, alle zaken van dienstverlening die u vanuit Brummen al gewend was.

Onze openingstijden

De gemeentewinkel is twee dagdelen open, namelijk op:

* maandagmiddag tussen 13-16 uur
* woensdagochtend van 9-12.00 uur
Zoals u dat gewend bent, kunt u telefonisch of via internet een afspraak maken.
In de gemeentewinkel kunt u alleen per pin betalen.

Samen 'Voor Elkaar'

De gemeentewinkel is in dezelfde ruimte gehuisvest in het Tjark Rikscentrum als het Loket 'Voor Elkaar'. Hier kunt u terecht met vragen over zorg en ondersteuning, jeugdhulp, werk en inkomen. Allemaal onderwerpen waarvoor de gemeente vanaf 1 januari 2015 verantwoordelijk is. In Brummen is er
ook een 'Voor Elkaar' loket, namelijk op Plein 5, aan het Graaf van Limburg Stirumplein 5.