`Plassende' man blijkt autoinbreker te zijn


Laatste update: 07-01-2015 | 08:38

Den Haag - Een nog onbekende man trachtte dinsdag 6 januari rond 11.30 uur in te breken in een auto die geparkeerd stond aan de Nieuwe Parklaan. Helaas voor de inbreker werd hij betrapt door de eigenaar van de auto.

Het slachtoffer, een 23-jarige Hagenaar, had zijn auto geparkeerd staan in de parkeergarage aan de Nieuwe Parklaan. Op het moment dat hij een uitrijkaart kocht, hoorde hij zijn autoalarm afgaan. Hij ging poolshoogte nemen en zag de nog onbekende man bij zijn auto staan. Op de vraag wat de man
daar deed antwoordde hij dat hij aan het plassen was en vervolgens liep hij weg. Op dat moment zag het slachtoffer dat er een ruit van zijn auto was ingeslagen.

Signalement

De verdachte is een man met een lichtgetinte huidskleur. Hij is 1.75 m. `a 1.80 m. lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft lang, donker haar en droeg een spijkerbroek en een groene jas.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze poging inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.