Gratis veiligheidsscan voor ondernemers


Publicatiedatum: 07 januari 2015
07 januari 2015 Een gratis veiligheidsscan voor ondernemers, aangeboden in samenwerking met politie.

De komende drie weken krijgen 150 ondernemers bezoek van een adviseur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) voor een veiligheidsscan. In samenwerking met de politie en gemeente wordt aan deze ondernemers de veiligheidsscan gratis aangeboden. De adviseur bekijkt samen
met de ondernemer wat de veiligheidrisico's zijn en adviseert hen op maat over de mogelijke maatregelen die de ondernemer kan treffen om het bedrijf (nog) veiliger te maken. Met name bedrijven waar relatief veel cashgeld in omloop is, worden benaderd voor de veiligheidsscan.

De ondernemers hoeven voor deze scan geen afspraak te maken. Zij ontvangen eerst een aankondigingsbrief van de gemeente Eindhoven en vervolgens bezoekt de adviseur de bedrijven op doordeweekse dagen, in de avond of op een zaterdagochtend. Wanneer het op dat moment niet uitkomt, zal hij een
afspraak maken voor een ander tijdstip.

Ondernemers die niet worden bezocht, maar wel belangstelling hebben voor een gratis overvalscan, kunnen zich aanmelden via www.hoeveiligisuwzaak.nl.

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie biedt de gratis veiligheidsscan aan en de uitvoering gebeurt door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), in samenwerking met de gemeente Eindhoven en politie. Meer informatie staat op www.veiligondernemenbeginthier.nl.

Heeft u een opmerking over deze pagina? Geef het ons door.